icon

Užila som teraflu v 19 tt

katarinaluk
23. apr 2019

Ahojte baby. Užila som theraflu jeden sačok. Som v 2 trimestri presnejšie v 19tt vadi to moc? Ďakujem 🙂

bobula46
23. apr 2019

@katarinaluk radšej Paralen 500. Užila si jedenkrát, nevadí. Pre istotu spomeň na najbližšej poradni

leniel
23. apr 2019

@katarinaluk nevadí, ale radšej neužívaj. Okrem paracetamolu, ktorý môžeš, je v tom kopa svinstiev. Potom pozor, ani pri dojčení sa neodporúča.

katarinaluk
autor
23. apr 2019

@leniel no už si viac nedám ďakujem pekne

karolinka1991
24. apr 2019

@katarinaluk ahoj, pozor na to, kamarátka v 1 trimestri najpravdepodobnejšie kvôli Theraflu potratila :( teda to jej povedal po vyšetreniach primár

karolinka1991
24. apr 2019

@katarinaluk a teda zároveň povedal, že to neodporúča piť nikomu... Ako bolo vyššie povedané, je tam kopec svinstva

barunka.k
24. apr 2019

@katarinaluk ja som si tiež v prvom trimestri (v štvrtom týždni myslím že to presne bolo) dala len ja som nevedela ešte že som tehotná...bola som hrozne chorá...ale nič take sa nestalo...určite nedávať znova...

darinks01
24. apr 2019

@katarinaluk teraflu je ako paralen a iny liek od horucky takze vplyva to asi uplne rovnako, ja si myslim, ze to asi zas az tak nevadi,ale sprav si radsej cibulovy caj, obklady kedysi nebol paralen a ludia sa vedeli liecit 🙂

eri444
24. apr 2019

Nemalo by sa nič stať ale už si na to dávaj pozor, aby si si ho nedávala.