Užila som teraflu v 19 tt
Ahojte baby. Užila som theraflu jeden sačok. Som v 2 trimestri presnejšie v 19tt vadi to moc? Ďakujem 🙂
@katarinaluk nevadí, ale radšej neužívaj. Okrem paracetamolu, ktorý môžeš, je v tom kopa svinstiev. Potom pozor, ani pri dojčení sa neodporúča.
@leniel no už si viac nedám ďakujem pekne
@katarinaluk ahoj, pozor na to, kamarátka v 1 trimestri najpravdepodobnejšie kvôli Theraflu potratila :( teda to jej povedal po vyšetreniach primár
@katarinaluk a teda zároveň povedal, že to neodporúča piť nikomu... Ako bolo vyššie povedané, je tam kopec svinstva
@katarinaluk ja som si tiež v prvom trimestri (v štvrtom týždni myslím že to presne bolo) dala len ja som nevedela ešte že som tehotná...bola som hrozne chorá...ale nič take sa nestalo...určite nedávať znova...
@katarinaluk teraflu je ako paralen a iny liek od horucky takze vplyva to asi uplne rovnako, ja si myslim, ze to asi zas az tak nevadi,ale sprav si radsej cibulovy caj, obklady kedysi nebol paralen a ludia sa vedeli liecit 🙂
Nemalo by sa nič stať ale už si na to dávaj pozor, aby si si ho nedávala.

@katarinaluk radšej Paralen 500. Užila si jedenkrát, nevadí. Pre istotu spomeň na najbližšej poradni