Určil vám MUDr. František Grochal zlé pohlavie?

veronikag1602
9. mar 2022

Dobrý večer určil niekomu zle Grochnal pohlavie? 😁

ukulela
9. mar 2022

@veronikag1602 Grochnal pohlavie neurcuje. V kolkom tyzdni si bola? Ja, ked som bola so starsim v 12 ci 13tt, urcil dobre, ale povedal, ze nerad tak skoro tvrdi na 100 percent, ale ak chce vediet jeho nazor, tak syn.

petrra12
10. mar 2022

@veronikag1602 ja som, počula ze sa ešte nepomýlil.. Bola som 3x (s tromi) deťmi a trafil 😉

legna30
10. mar 2022

Nie 😂 povedal že ak z tohto bude chlapec, kúpi nám kočík 😂

tehulka2011
10. mar 2022

@legna30 to je jeho oblubena veta, aj nam ju povedal

maickamf
10. mar 2022

@ukulela v prvej vete pises, ze pohlavie neurcuje, potom napises, ze ti urcil syna...je to zavadzajuce

orini
10. mar 2022

@veronikag1602 nie, trafil sa

gianna
10. mar 2022

@maickamf pohlavie urcuju chromozomy, nie lekar 😉 lekar moze max. povedat co tam vidi 🙂

ukulela
10. mar 2022

@maickamf v nadpise aj v texte mala GrochNal. Narazala som na opakovanu chybu. Btw, pohlavie povie obvodny gynekolog. Ku Grochalovi sa chodi pre ine veci. A teda on ma asi najlepsie sono siroko daleko a povie, len ked si je 100percentne isty.

ewelin121
10. mar 2022

@veronikag1602 som aj ja zvedavá mne povedal 12+4 že to vyzerá na chlapčeka ale samozrejme treba počkať 😅 tak som zvedavá

heln
10. mar 2022

@veronikag1602 mna akurat len doplietol, povedal chlapec a do papierov sestricka napisala dievca, potom som bola zvysok tehotenstva na pochybach, ale narodil sa chlapec.

heln
10. mar 2022

@gianna joj, naozaj treba chytat za slovicka a presne ich definovat? to mi pripomenulo raz davno byvala asi v nedelu o dvanastej taka relacia kde do telky pisali ludia listy s otazkami a jedna divacka sa pytala kedy bude prebiehat nejaky konkurz, na to Rusko odpovedal ze prebiehaju kozy a konkurz sa kona.

lacibo
21. mar 2022

@veronikag1602 mne povedal v 12.tyzdni, ze to bude dievcatko, mal pravdu

weronika171717
21. mar 2022

@veronikag1602 pan Grochal sa ešte ani raz nepomýlil. ♥️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre