ahojte dievcata, uz ste si niektora pozerala cinsky kalendar pohlavia? sadlo vam?
Neviem sa dockat dalsej kontroly a hlavne co to bude, po 2 chalanov by som chcela babu...
Zatial sa nechce ukazat co to bude, tak som skusala cinsky kalendar, tam treba vek matky dat do lunarneho veku , t.j. + rok ako teraz je a mesiac oplodnenia 🙂
prve mi sadli ..teda chalani a teraz sa mi podla kalendara ukazuje dievcatko....
podla kalendara chlapec, podla ultrazvuku baba 😉
Nevyšlo. Mala by som mať syna a bude to dievčatko zase
mne vyslo podla kalendara chlapec a bola som si dat zistit pohlavie babatka z krvi a vyslo mi,ze cakam dievcatko🙂
@barboritta 🙂 manzel musi mat radost 🙂 inak mne by uz nevadil ani 4tý chlapec
@diusik tak to hej, sa smejeme že si dá inzerát že robí baby na objednávku 😀
Ja som skúšala vypočítať mojich dvoch chalanov a teda doma mám podľa tohto dve baby, len teda majú zvončeky medzi nožkami 😀
baby,ako sa to počíta,ja som z toho úúúúplny jeleň 😀
mne vychadzalo podľa kalendara dievča a mame chlapca 😉
no ste ma moc nepotesili, mne prvy dvaja vysli presne, tam sa zadava lunarny vek matky - t.j. pokial maten30 tak v tabulke pozerate vek matky 31.....
Miska ano 23
No neviem ,na jednom anglickom webe je kalkulacka kde ti vypocita vek a potom kalendar ,kde mi podla tych udajov vyslo dievca a na najmama.sk podla veku 23 a mesiac pocatia februar zase chalan 😀 dozvieme sa pravdu o 3 tyzdne na scane...🙂
Otehotnela som, keď som mala 19… teraz mam 20.. Čo si mám dať do kalendára? Až 21? A mesiac počatia.. Viem, že to bol január, ale podľa menštruácie sa mi počíta tehotenstvo od decembra.. 😀 čo tam mám dať?
mne to vyslo pri oboch detoch 🙂
Ahoj, ja som vyskúšala vypočítať pohlavie detí sama, pomocou čínskeho horoskopu. Nie však toho, čo je na slovenských stránkach, ale tohto a funguje. Mám chlapca aj dievča. U všetkých mojich kamarátoch fungoval na 100 % aj /18 detí/. Tak vyskúšaj. Veľa šťastia.
http://www.chinesefortunecalendar.com/PredictSe..., time zona je 2
diana20 - vek 20 a mesiac pocatia, nie poslednej menstruaciu
@monique82 Ja som to počítala tiež podľa tohto a výsledok viď vyššie, vyšlo to teda super, len tie zvončeky medzi nožkami neštimujú 😀
mne pri prvom vysiel presne, aj v druhom, kedze cakame chlapca
Ja som otehotnela vo february a v marci som mala narodky.ak som ratala ze este stale mam 28 tak dievcatko,ak som sa uz dala ze mam 29 tak chlapec.a je to chlapec ,cize mi to sadlo kedze musis dat vek do lunarneho kalendara,cize + rok 😉
mne zatial vyslo dievcatko ktore aj chceme tak uvidime co nam povie ujo doktor
Mne vysli obe deti a co poznam, tak to sedi aj inym zenam
Mne to vyšlo pri oboch deťoch 😀
tiez mi to 2-krat vyslo 🙂
no ja som sa dnes konecne dozvedela, ze je to chlapec a podla cinskeho to malo byt dievca ☹, tak do tretice to nevyslo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie.. ani jedna... skus hladat
https://www.google.sk/#q=cinsky+kalendar+site:m...