Žienky,ktore ste na takéto somarinky,podelte sa o Vaše experimentovanie. Vyskušajme spolu babske rady na určenie pohlavia...TERAZ JE TEN SPRAVNY ČAS UROBIT NIEČO ŠIALENÉ.😇
1.Test so SODOU BIKARBÓNOU
-ak zašumí, bude to chlapček
-ak nezašumí, bude to dievčatko
2.Test s PRSTIENKOM NAD BRUŠKOM
-ak prstienok krúži, bude to chlapček
-ak prstienok kmitá, bude to dievčatko
3.Test s PRSTIENKOM NAD DLAŇOU
-to iste ako pri teste č.2, len tu možete zistiť kolko detí a akeho pohlavia budu.
-prsienok na šnúrke prikladate ku dlani tolkokrat kym sa neprestane hybat.
😉
@migrificka no ja ti neviem, ja sa len dotknem bruska a po chvilke viem....vychadza mi to na 100% 😉
@obsadenemeno Prosím a ako to poznáš?
@gladiola25 ja ani neviem, je to taky pocit..... proste to babatko vidim akoby vnutornym okom..... a aj ked vsetci okolo operuju s polohou bruska, s tym, ci zena opeknela alebo nie, ci ci sa jej zmenili chutky.....tie veci su babske povery, vyjdu tak na 50%. Ja sa nemylim nikdy. Neviem, ako to robim. Sestre som dokonca predpovedala predtym, nez otehotnela. Robila som jej reiki masaz a citila som maleho anjelika dievcatko lietat okolo. A o tri mesiace mi vola ze sa chystaj na svadbu...... a anjelik ma uz 10 rokov 😍
@obsadenemeno Jej to aky krasny dar Ty mas.Mne zasa vestila svokra ohladom zdravia-nerobim jej tymto reklamu aj tak nema cas ma to natrieskane na mesiace dopredu,ale povedala my Ty si tehotna chod za gyndosom.No netusila som to ani ,bola som v 2 maximlne 3 tyzdni takze som cakala na menzes.A ohladom babskych povier niekomu vyjde na 100 percent niekomu vôbec.Ja som si cely zivot myslela ze budem mat jedneho chlapca.Podla bruska a ostatnych signalov to vsetci hovorili ja som níkdy nepochybovala mala som dokonca vybrate meno Jorik,ale co- to ,co- to na ultrazvuku v Swiss my doktorka objasnila ze tam pinpulaka ona nevidi ze cakame dievcatko -Natasku a to dievcatko bude v lete 8 rocne a je kuzelne....Clovek mieni pan boh meni..
Mne ani jedna z popisanych metod nefungovala, preto tomu neverim. Dokonca mi nevychadza ani cinsky kalendar.
V 13tom tyzdni nam DR povedal,ze to bude chlapcek.
Skusila som sodu-dievcatko, prstienok-dievcatko, tep srdiecka-dievcatko, cinsky kalendar-dievcatko, tvar bruska-chlapcek, stav pleti-chlapcek.A aky je konecny vysledok? To uvidime v septembri 😉
@simona1981 cim viac toho vyskusas,tym je vacsia pravdepodobnost,ze nieco vyjde. Treba sa trosku zabavit popri cakani na vytuzene babatko 😀
Mne pri oboch deťoch vyšiel presne test so sodou 😉 asi náhoda 🤔 a aj podľa tvaru brucha pri babe - rozliatym do bokov pri chalanovi - špicaté 😄
Soda ked sumi ako pivo bude chlapec....mne nevysla ani bublinka a predsa mam chlapca😂😂😂
tak ja som pocula len o poverach typu, ze ked je brusko spicate, bude to chlapec a ak sa maminke zhorsila plet a narastli boky, bude to dievcatko. ja takym poveram neverim, su to len take babske reci a niec viac. vo vacsine to aj tak nevide a apotom su niektore maminky len sklamane
Ja poznam tiez len to so spicatym bruchom, mala som pri obidvoch tehu spicate a obidve baby. A podla cinskeho kalendara to mal byt chlapec a bolo to dievca😀
pri kazdom sposobe mas presne 50% pravdepodobnost, ze vyjde. mne vsetky sposoby aj babske povery naznacovali, ze bude chlapec, aj som modre dupacky zacala kupovat, ti poviem, tak som bola presvedcena, ze to bude chlapec, ze som peknych par hodin v soku rozdychavala, ked mi na utz lekar ukazal, ze je to dievcatko🙂
No dobre to už si hadacky keď ste v tom ale dajte nejakú radu ako urobiť chlapca :D
Chlapec sa "robi"v case ovulacie😂😂😂😛
ja s ex sme asi zahadne mali stastie, ja s bosimi nohami a hore,vraj sa vtedy podari dievcatko, vstci ze bude chlapec ...a prekvapila som ich aj bolo dievcatko
A synceka toho som si vynosila sama uz ☹ a mala som spicate brusko..
..soda bikarbona nevysla,tvar bruska a podobne tiez nie ani pri jednom...cinsky alebo japonsky ci aky horoskop len pribprvej dcerke vysiel a prsten nad dlanou len pri prvej dcere...takze u nas tak😆
...a co tak nechat sa prekvapit a je to o to krajsie (nevediet nic dopredu) - ja odporuuuucam, uzasne prekvapenie 😉
@xxxzzz No len ak mas doma napriklad troch chalanov a zavolas z porodnice, ze dalsi, aby nebola rodina sklamana. Ked to vies skor, vsetci prejdu sklamanim a zacnu sa tesit, vlastne im to je potom uz jedno a tesia sa z babatka. Niekedy je dobre mat cas to spracovat... Ak by som mala doma obe pohlavia, tak by mi dalsie bolo jedno, kludne by som sa nechala prekvapit, to ano...
@migrificka To ano, ako zabavu to beriem. Ale kedze som dost logicky typ, nikdy by som nezacala doma juchuchat, ze mi soda zasumela. Aj tak by som pochybovala, lebo viem, aka je to blbost. Takze na vyplnenie casu ano, ale inak nic neprinesie. 😉
Ja verim skor tej ovulacnej metode (pred ovu dievca, po ovu chlapec) a Jonasovi. Tam nejaka pravdepodobnost je. Ale podla chuti, bruska, sody, prstienkov a inych bludov radsej nic neskusam. Rovnako ako nekrajam jablko na stedry den, lebo ved niekto zomrie, ked nie je vnutri pekne. A toto zazivat na Vianoce? Nie, dakujem. 🙂
Mne to vyslo so sodou 😉
@simona1981 vobec nie.ze troch chalanov 😂 nejde o prekvapko pre ostatnych - to nie je ich dieta. Ale pre matku, ktora sa da prekvapit. Ved to je uzasne. Ja by som spravila zas tak.
@xxxzzz No ja mam dve kamosky, ktore maju doma dvoch chlapcov a tuzili po dievcatku. Samozrejme, ze boli po ultrazvuku trochu sklamane a museli to spracovat. Po narodeni sa uz tesili a brali to ako je. Ale keby sa to dozvedeli pri narodeni, tak verim, ze by zostali sklamane aj vtedy a mohli by si pokazit prve dni. Ono ked niekto tuzi po urcitom pohlavi, tak je lepsie sa s tym vyrovnat vopred a ist do porodu uz s cistou hlavou. Nie tuzbou, ktora moze zostat nevyplnena...
@simona1981 ale nie. Ja vyslovene pisem.o prekvapeni. A nechapem maminy, ktore su "sklamane" z pohlavia babatka.
a tu sodu bikarbonu treba dať do vody aký je postup
@dilino das do flasky sodu a potom do nej nacikas 😁 a vysledok vidis hned....bud bublinkuje alebo nie
@migrificka to fakt no ja odpadnem a koľko toho tam ide normálne lyžička kávova sody bicarbony a potom moč no to som ešte nepočula a vykladám karty už roky ja viem že ked je pred pohlavným stykom že na chlapčeka bledo modre ponožky počas styku na nohy ale nesmie sa s nimi stupnuť na zem treba kúpiť dalšie po styku sa daju dole do klbka sa poskladaju a odložia do šuflika to treba pred každým stykom robiť a na ľavu nohu by sa mala dať hruba niť červena a prestrihnuť až na pôrodnej sále mal by sa narodiť chlapček a ked dievčatko tak tiež bavlnene ponožky biele pred stykom si obuvať taký isty postúp ale na miesto šnurky za každym stykom by sa malo vypiť dva deci vlažnej vody to je na dievča ale pozor ked už stupnete ponožkami na zem treba si vziať nove samozrejme nie činske ale kvalitne bavlnene.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som vychadzala z cinskeho urcenia pohlavia a vyslo to presne. Tomuto co sa píše vyssie ja velmi neverim