Určenie pohlavia bábätka z Nifty Pro

sandrita_v
21. aug 2024

Ahojte,

Vyslo vam pohlavie babatka podla testu Nifty Pro?
Dala som si robit test z krvi a od nich mi prišli vysledky,ze čakám dievcatko, pritom pred tyzdnom som bola u gynekologa, a ten mi pocas vyšetrenia povedal ,ze cakam chlapčeka,kedze videl semenniky.

Tak teraz som zmatena 😃

tessa2299
21. aug 2024

Urcite sa nifty nemylia. Tam sa sleduju chromozomy. A ked je tak nedetegovany chromozom Y, tak je to na 100% dievca.
Tvoj gyn si mohol zamenit pipik s pupocnou snurou. U mna sa tiez gyn pomylila a povedala, ze asi chlapcek ale ze to mohla byt aj pupocna snura a predsa aj bola. Nakoniec sme cakali dievcatko.

kiki68
21. aug 2024

Nifty je istota, to mas naozaj na supu, cez 99%, skor ultrazvuk je velmi nepresny v tomto do cca 22tt a moze sa to javit rozne

rybkoava
21. aug 2024

Neviem v koľkatom si, ale mne v 13 tom povedal dievča s tým, že určite nie na 100 %. Že sa toho ešte moc nemáme držať a chvíľu nato som si dávala robiť Nifty pro. Tie potvrdili zdravé dievčatko. Nifty mali pravdu.

dexemposupoplex
21. aug 2024

mne lekár tvrdil, že chlapec, ale bolo to ešte skoro na nejaké isté tvrdenie...niftyPro určilo dievča a to aj je, pohlavie ostalo 🙂

len_nig
21. aug 2024

Môžeš s kľudom veriť výsledku Nifty testov. Tie sa isto nemylia

elena6122
21. aug 2024

@sandrita_v a v ktorom ste tt ak sa môžem spýtať? Dr sa môže mýliť ak je to ešte skoro

sandrita_v
autor
22. aug 2024

@elena6122 som v 14tt 🙂

kiki68
4. okt 2024

@sandrita_v nifty mas 99% a viac, sono nemas ani 60% spolahlivost. Takze je to ruzovy team. Nam vyslo chlapec a je chlapec

kiki68
4. okt 2024

@sandrita_v v14tt sa neda dobre urcit pohlavie, kamoska to mala rovnako a potom v 23tt, ze to bude dievcatko podla sona. Aj maju dievcatko.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre