Ahojte,
Vyslo vam pohlavie babatka podla testu Nifty Pro?
Dala som si robit test z krvi a od nich mi prišli vysledky,ze čakám dievcatko, pritom pred tyzdnom som bola u gynekologa, a ten mi pocas vyšetrenia povedal ,ze cakam chlapčeka,kedze videl semenniky.
Tak teraz som zmatena 😃
Nifty je istota, to mas naozaj na supu, cez 99%, skor ultrazvuk je velmi nepresny v tomto do cca 22tt a moze sa to javit rozne
Neviem v koľkatom si, ale mne v 13 tom povedal dievča s tým, že určite nie na 100 %. Že sa toho ešte moc nemáme držať a chvíľu nato som si dávala robiť Nifty pro. Tie potvrdili zdravé dievčatko. Nifty mali pravdu.
mne lekár tvrdil, že chlapec, ale bolo to ešte skoro na nejaké isté tvrdenie...niftyPro určilo dievča a to aj je, pohlavie ostalo 🙂
Môžeš s kľudom veriť výsledku Nifty testov. Tie sa isto nemylia
@sandrita_v a v ktorom ste tt ak sa môžem spýtať? Dr sa môže mýliť ak je to ešte skoro
@elena6122 som v 14tt 🙂
@sandrita_v nifty mas 99% a viac, sono nemas ani 60% spolahlivost. Takze je to ruzovy team. Nam vyslo chlapec a je chlapec
@sandrita_v v14tt sa neda dobre urcit pohlavie, kamoska to mala rovnako a potom v 23tt, ze to bude dievcatko podla sona. Aj maju dievcatko.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Urcite sa nifty nemylia. Tam sa sleduju chromozomy. A ked je tak nedetegovany chromozom Y, tak je to na 100% dievca.
Tvoj gyn si mohol zamenit pipik s pupocnou snurou. U mna sa tiez gyn pomylila a povedala, ze asi chlapcek ale ze to mohla byt aj pupocna snura a predsa aj bola. Nakoniec sme cakali dievcatko.