Určenie pohlavia

24. aug 2024

Dievcata nerozumiem tej nutnosti vyvalit peniaze az viete pohlavie dietata. Minat doslova tisicky az viete nieco co v 20 tt sa dozviete tak ci tak.
Trisomy aj nifty su obrovsky biznis, ktory sice 100% potvrdi pohlavie ale to je asi vsetko. Vsetky clanky ci reci, ze su 99,9 % a podobne je blbost. Na chromozomove vady je od cias praveku len amniocenteza 100% na uplne vsetky mozne chromozomove vady.
Naozaj si tie korunky setrite radsej na plienky. 🙈

janai1
24. aug 2024

Prečo teba trápi kto na čo míňa svoje vlastné peniaze?

michaelam2
24. aug 2024

Toto je uz zas co za nazor? Ty si lekarka? Geneticka? Idu tie testy z tvojich penazi? Inak tie testy nestoja “tisicky” ako si povedala, najvacsi trisomy test stoji okolo 800€ a som stastna ze sme ho dali robit a nemusela som stresovat z uplne nepresnych triple testov

autor
24. aug 2024

@janai1 netrapi, len podla mna zbytocne riesit to, je demokracia takze kazdy ma pravo na co chce 😊

autor
24. aug 2024

@michaelam2 trisomy urcia len referencne medze od do, na co amniocenteza 100% potvrdi vsetky ci ma tvoje dieta alebo nie 😊
980 su najdrahsie, tisicky som myslela obrazne

janai1
24. aug 2024

Veď toto ... teraz si každý myslí, že má právo sa furt starať do iných ľudí.
Nemáš na tie testy? Preto ťa to tak strašne škrie, že niekto hej?

michaelam2
24. aug 2024

Este raz sa spytam, si lekarka alebo geneticka? Lebo ja v tomto dam teda radsej na nazor odbornikov ako anonyma z modreho konika 🙂

stellarstar
24. aug 2024

Ži a nechaj žiť 👋

januska12323
24. aug 2024

Však ty si nedaj robiť žiadne testy keď nechceš ale prečo máš potrebu zakazovať aj iným?

anavixy
24. aug 2024

A hovori ti nieco invazivna a neinvazivna metoda? Nikto netvrdi, ze krvne testy su 100%. Urcite ludia nechodia na nifty/trisomy len kvoli pohlaviu a AK na to maju, tak nech si kludne chodia aj len preto… uplnu hlupost riesis, tvoje peniaze nikto nemina a dobre mienena rada sa pise trochu inak…

svetlonos
24. aug 2024

Vies, každý má právo na svoj názor, to áno. Ale mala by byť aj povinnosť nevyjadrila ho za každých okolností nahlas 🙈
Ja preto milujem Google a reálnych odborníkov, ci iz lekárov, právnikov atd. Na Google vyhladam co treba a vypnem kedy uznať za vhodne. Taky ako ty sú riadne otravný, lebo musíte povedať kazdy prd, ltory mate v hlave. Ci to druhého zauja, je vám uplne ukradnuté. Takže mysli si co chceš. Ale slobodna vola konci tam, kde naburavas už hranice druhych. To si zapamätaj a nečudujem zbytocne!
Ja mam napriklat jesenný kabát za 1000e, rovnakú službu urobi aj ten za 50e a teraz co? Vyhodena tisícka za "blby" kabát 🤪.

svetlonos
24. aug 2024

A ešte taký detail... Kamaratkinmu malemu počas amnio presiahli obličku. Okrem tohoto priekaku je to inak zdravy chalan, takže amnio bola uplne blby nápad 😉.

ns994
24. aug 2024

Nemyslim, ze na tie testy chodia len kvoli pohlaviu. A ked chcu, tak nech 😃

medda_beda
24. aug 2024

Ale veď to je jedno ja tiež polovicu blbostí nekúpim :D, ale keď niekto chce investovať do testov do čohokoľvek, ich peniaze nie moje.

evcagabi
24. aug 2024

😅😅😅 ved ty si rob ako uznas za vhodne, co je ta po tom, co robia ine 😅😅

angeli121212
24. aug 2024

Ja ti uplne demokraticky hovorím, že teba do toho nič kto na čo míňa peniaze a nikoho tvoje rady nezaujímajú... Však demokracia

butterflyeffect
24. aug 2024

Nie je to o pohlavi ale hlavne o tych vadach ktore sa daju s urcitou pravdepodobnostou zistit neinvazivne z krvi. Ano, amniocentezu mas 100% ale s rizikami-podpisujes dokonca aj prehlasenie ze si si vedoma mozneho potratu pri tomto zakroku, co pri trisomy a nifty sa stat nemoze a nemusis ju zbytocne podstupovat ak mas vysledok z krvi. A kazdy nech si za svoje peniaze kupuje co chce a nech ich dava kam chce. Co pride niekomu ok pre ineho blbost a naopak…

bejbs123
24. aug 2024

Ja som bola na teste babygen a pohlavie som vedela uz v 12t,test stal okolo 120€,to teda ziaden majland nie je

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre