Kedy najskor sa vlastne da urcit pohlavie dietata? Mam namysli klasickym vysetrenim, ulttazvukom. Viem, ze existuke moznost tych testov, no zaujima ma hlavne bezna poadna alebo skrining
Ahoj, mne povedala v 17tt
Ahoj, dnes som bola na kontrole, som v 17 TT, nevedela povedať lebo to zakrýval pupocnik, takže si musím počkať do ďalšej kontroly, o 4 týždne
Mne vsetky 3 deti hned v 13tt povedal v 20tt potvrdil a aj naozaj sedelo...ale nie kazdy dr to vie urcit a ako je spomenute vyssie, zalezi aj od vela faktorov (hlavne babatko musi byt spravne otocene)
@alex_zalez mne v 13tt povedali ze asi chlapec a v 20tt mi to potvrdili a v 30tt mi urobili este aj 3D fotku maleho v plnej krase 😂 taze to je uz iste
@alex_zalez ja som 23 tt a stále neviem pretože je otocene tak že nemáme šancu vidieť 🤣🤣🤷♀️
Mne v 17tt chlapčeka a v 20tt Grochal potvrdil🙂
V 12 tt viac menej na isto a neskor v 16 tt sa to potvrdilo, vedela to podla nejakej lonovej kosti
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@alex_zalez zalezi od veľa faktorov mne pri prvom povedal v 12tt a pri druhom v 20tt