Určenie pohlavia

alex_zalez
28. okt 2022

Kedy najskor sa vlastne da urcit pohlavie dietata? Mam namysli klasickym vysetrenim, ulttazvukom. Viem, ze existuke moznost tych testov, no zaujima ma hlavne bezna poadna alebo skrining

kukulienka999
28. okt 2022

@alex_zalez zalezi od veľa faktorov mne pri prvom povedal v 12tt a pri druhom v 20tt

nikola212
28. okt 2022

Ahoj, mne povedala v 17tt

vasjar
28. okt 2022

Ahoj, dnes som bola na kontrole, som v 17 TT, nevedela povedať lebo to zakrýval pupocnik, takže si musím počkať do ďalšej kontroly, o 4 týždne

zuzkacik4
28. okt 2022

Mne vsetky 3 deti hned v 13tt povedal v 20tt potvrdil a aj naozaj sedelo...ale nie kazdy dr to vie urcit a ako je spomenute vyssie, zalezi aj od vela faktorov (hlavne babatko musi byt spravne otocene)

l_u_c_k_a111
29. okt 2022

@alex_zalez mne v 13tt povedali ze asi chlapec a v 20tt mi to potvrdili a v 30tt mi urobili este aj 3D fotku maleho v plnej krase 😂 taze to je uz iste

danielka1905
31. okt 2022

@alex_zalez ja som 23 tt a stále neviem pretože je otocene tak že nemáme šancu vidieť 🤣🤣🤷‍♀️

cakambabatko
1. nov 2022

Mne v 17tt chlapčeka a v 20tt Grochal potvrdil🙂

bielavila
9. nov 2022

V 12 tt viac menej na isto a neskor v 16 tt sa to potvrdilo, vedela to podla nejakej lonovej kosti

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre