Ahojte.chcem sa len spytat ci mate niektora take skusenosti ze s vyssim tyzdnom tehotenstva sa aj vyrazky upravili?
@eevicka83 pocas tehotenstva som mala zlu plet...za tyzden po porode som mala plet uplne dokonalu, ale potom znova sa to zhorsilo.. to su hormony.. :/
pri prvom som mala také vyrážky celé tehu,že v puberte som nevedela čo to je ,tehotenstvom som zistila 😒
ja som mala pri prvom synovi strasne vyrazky, hlavne na cele, az som si dala ostrihayt ofinu, tak som sa hanbila☹, bola som aj na koznam, lekarka mi dala antibiot vodicku, pomohla...no po 3-4 mesiaci sa vyrazky uplne stratili a plet, vlasy, nechty boli dokonale...vydrz 😉
@eevicka83 ja som mala vyrážky poctivo celé tehotenstva ale také strašné že sa ma pýtali či mám alergiu. Mala som doslovne vredy na krku, dekolte chrbáte .... tvár sa dala zniesť, ale tiež to nebolo boh vie čo. Upravilo sa to až pár týždňov po pôrode 🙂 dokým som nebola tehotná nevedela som čo sú to problémy s pleťou ....
ja mam cely zivot problem s pletou (atopicky ekzem a neskutocna citliva pokozka na vsetko) a aj pred tehu som mavala sem-tam vyrazky, hlavne pred MS. na zaciatku tehu, neskutocne, hanbila som sa a plet bola vsade taka drsna na dotyk...bola som u koznej, dala mi borovu vodu, tvar si natieram cervenou indulonou (kozmeticky sa prezehnavaju) a je super. ma prijemnu vonu, je nemastna a nestipe...dost sa to upravilo.
no ja som mala na začiatku tehu strašne moc vyrážok po tvári...to potom každý predpovedal že budeme mať dievčatko..teraz v 3. trimestri sa to čiastočne zlepšilo...ale tak ja som mala problémy s vyrážkami vždy....ale tehotenstvom sa to zhoršilo a teraz na konci je to o čosi lepšie 🙂
a co budes mat lienka? 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som bola podobana cele tehotenstvo, az po porode sa mi zacala plet cistit. Tvar som mala pocas tehotenstva horsiu ako pubertak, aj chrbat som mala hrozny, nastastie uz je to prec 🙂