Neviem, ci ste zazivali nieco podobne, ale prvy trimester som zvladla celkom v pohode,ale teraz posledne dva tyzdne som strasne unavena. Som v 15 tt. Vacsinou vsak je to typicke pre 1 trimester, ako citam....brala som aj vitamin pre tehotne do 13 tt. Moze to byt tym, ze mi chybaju tie vitaminy, alebo to prejde? Boli ste unavene aj vy??? dakujem
@tyelde no ved to, oddYchovat mozem.len obmedzene...🙂 mam 2.5 r dcerku, nechce spat celyden, plus domacnost, zahrada, sice nato som sa uz vyKaslala, donacnost si zije vlastnym zivotom.....🙂 vecer zase nemozem zaspat, a nadranom som uz hore a prehadzujem sa...no hruza...neviem, co bude neskor...
Myslím, že toto je typické pre začiatok tehotenstva, je jedno či 1. alebo 2. trimester, ja keď som bola tehotná, tak som spala v kancelárii za stolom. Pekný deň prajem.
Ja som unavená od začiatku až doteraz :D tak spím stále uži si to kým môžeš 🙂
Ahoj, ja som unavena od zaciatku tehotenstva, niektore kamaratky mi hovorili, ze v 2. trimestri akoby nabrali druhy dych a mali vela energie, no mna sa to netyka. Som v 2. trimestri a spala by som viackrat za den. Je to individualne.
Moze to suvisiet aj s nedostatkom zeleza. V 2.trimestri je chudokrvnost dost bezna. Treba to spomenut na poradni a dat si vysetrit krv.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som unavená komplet celý čas x) a môže to byť aj vitamínmi, aj nemusí...povedz doktorovi, možno ti poradí lepšie...za mňa zaberá hroznový cukor :P a oddychuj, kým môžeš ;)