Ahojte zienky som v 16t,chcem sa opytat je to dobre ak mi lekarka v poradni robi ultrazvuk zvnutra nie zvonku ? nemoze to byt pre babo nebezpecne ?
Mne práveže robili v 8tt a v 11tt zdola, potom som bola v 16tt a uý cez brucho a pekne mi povedal koľko bábo meria a váži...ale asi má každý lekár iný systém vyšetrovania. Treba doktorovi veriť 🙂
@77eliska77 neboj, mne pozerá aj zvnútra (to som 30tt) ale od istého týždňa sleduje babo zvonka- cez brucho (podľa toho čo vyšetruje) ... Vaginalne niekedy vie pozrieť lepšie pohlavie, stav krcka, placenty. ..
Neboj sa je to ok.ja som v 16tt a doteraz mi stále robil odspodu.cez bruško mi spraví už na najbližšej poradni.
Podľa mňa to záleží od doktora lebo mne naposledy 12tt robila cez brucho a boli to všetky tie dôležité merania
Ja som bola v piatok tiez v 16 tt a robila mi ho uz cez brucho a vsetko pekne pomerala
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
V 16tom je to ešte normálne, pretože by zhora možno nevidela tak dobre a nevedela pomerať. Ďalšiu poradňu ti už bude určite robiť z hora a sama uvidíš rozdiel, že lepšie vidno z dola. Dieťatku nijako neublíži 🙂