Čaute dámy, neboli ste náhodou teraz niekedy alebo aspoň tento rok na morfologickom ultrazvuku v 12-13tt u MUDr. Čunderlíka a mohol prísť aj partner? Nachádzam len staré príspevky z čias korony.. ďakujem 🙂
@basska_b dakujem, odpisali ze “kvoli narastajucim pripadom to nieje mozne..” ty vole, nemam slov😀 no nevadi, idem tam len na jedno vysetrenie (dufam)
@malymonkes No, oni su v tomto dost uleteni, hlavne ze pan doktor je najprv hore bez a potom si navela da len take to modre jednorazove rusko. Ok, nechcem ho tu ohovarat, vdacim mu za vela... ale toto uz ma dozralo, na morfo sono pojdem ak, tak inam... ako, mne to pride, ze hentie pravidla tam vymyslaju sestricky a ta pani ekonomka
@basska_b uff, no ja idem po brutalne dobrych recenziach a podla mojej gyndy vraj najlepsi na morfo sono v 12tt. na 22tt mam potom MUDr. Holana, o nom som tiez citala ze kapacita. tam mi potvrdili ze partner moze, ale beriem s rezervou, nakoniec ani muza mat nebudem moct pri porode 😀 nenavyberame si moc asi
Grochal mal aj v case najhorsej korony oteckov povolenych 👍😍 sme z BA a videla som tam pocas oboch vysetreni rozne zapadniarske spz 😀
@zuzanka.zuzu Hej, aj kamoska z BA bola u Grochala. Ono, Cunderlik berie za morfo sono 100 eur, ostatni asi tiez tak podobne... Ma super sono kvalitne, aj je odbornik, najma na srdcove vady... no ale bud z jeho rozhodnutia alebo z rozhodnutia toho ich timu od korony minimalizuju skoro na nulu ludi v cakarni i v ordinacii
@malymonkes ahoj 😊 ja som bola asi pre 3-ma tyzdnami v 23-tom tt a najprv sestricka zavolala do vnutra mna,nieco som vypisala nejake papiere a potom som sla do ordinacie,podali sme si ruky a dr.povedal,ze si mam lahnut a ja som vtedy povedala,ze ci moze aj manzel prist a on,ze ano a povedal sestricke,nech ho zavola do vnutra 😊 urobil nam krasne fotky a aj sme si urobili pekne videjko 😍 vsetko co kontroloval,tak komentoval sice ja som tam videla stale nejake machule 🙈 az potom, ked dal na to 4D,tak uz som malicku pekne videla ❤ platila som 100eur,musi byt hotovost. A nezabudnut,tam prist s plnym moc. mechurom ☝
@nikita151 ahooj, dakujem za info, oni to asi medzicasom zas zrusili, no snimky a video si snad budem moct vypytat aj ja, ak teda myslis take tie co nam da doktor a nie ze si ich odfotim ja😀 ano ano, plny mechur ale netreba na lačno.tak? 🙂
@malymonkes praveze povedal,ze ci mame mobil,ze si to mozeme natocit. A fotky nam urobil. A na lacno netreba,kedze ja som sla az na 16h.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Napiste na
acsonogyn@acsonogyn.sk
a obratom vam odpisu. Pocas korony tam panovali dost prisne rezimy, som odtial odisla... nechodila som tam uz rada, so stiahnutym zaludkom