Ahojte. Baby tie čo ste boli tehotné, v ktorom mesiaci s vami išiel muž na sono aby videl aj on dieťatko? Dakujem
keby nebolo korony tak by mohol už aj od 12tt 🤷🏼♀️ ale prvýkrát dovolila od cca 24tt tusim a potom už chodil každý mesiac
Nebol ani na jedno pozriet. Odlozil si to na porody
Nepustili ani na jeden kvôli korone ináč by šiel na všetky veľké
Pri synovi bol pri každom, keď bol doma v čase mojej poradne, čiže v 6tt, kedy tam bola len mini fazuľka, potom v 12tt, a potom v 20tt kedy už aj zakýval ockovi 😄 ale potom som ho už nebrala, lebo čo ultrazvuk to milión otázok a doktor sa nevedel sústrediť 🤣🤣 pri dcére nebol ani raz, lebo bol stále v práci, a potom zase nemohol kvôli opatreniam.
V 20tt a na druhý ideme v 26tt 🙂
Bol so mnou na každom veľkom Sone. 😊
Moj ide budúci týždeň somnou prvý krat budem v 20 tyž.veľmi sa nato teším …
Keď sa mu dalo (kvôli práci), cca 5x bol počas tehotenstva (v rôznych mesiacoch).
Vzdy ked mohol co bolo kazdy raz, lebo ma tam viezol 🙂
Môj na každom
U mojej gunekologicky nie je moznost aby chodil partner do ambulancie, takze na bezne poradne nechodil.
Na specialne sono na klinike bol so mnou v 12.tt, 20.tt a planovali sme aj v 30.tt ale kvoli korone nedovolili sprievod. Ale z kazdeho mame fotky a videa.
Od prveho po posledny. Vynechal iba dva, kde byt fakt nemohol. On bol nadseny hadam viac ako ja. A hlavne moj gyn si s nim strasne dobre pokeca ( konecne nevidi len pipiny vyzlecene okolo si myslim)😂
Moj bol na morfologickom v 21 tyzdni. Tam nam aj povedala, ze to bude chlapcek. Moj drahy bol cely dojaty a myslim, ze ho to aj dost ukludnilo, ked pocul rovno od nej, ze drobec sa vyvija tak ako ma 🙂
Každé veľké sono, teda 3x
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj môj v 24 tt 🙂 čiže 6 mesiac