Tvrdnutie bruška v 9. týždni tehotenstva

25. júl 2020

Ahoj baby, som v 9tg.. Je v tom čase normálne také akoby tvrdnutie bruška? Nie úplne ale, akoby tak natiahnuté, napäté.. Také niečo..

greta2017
25. júl 2020

tiez som v 9tt a mam rovnaku otazku tak sa sem pridam 😉

kubkovamama
25. júl 2020

Rôznorodé pocity v tehu sú normálne,bolesti,ťahanie,pichanie,tlak atď.. ja čakám 3tie,v prvom trimestri som mala veľmi nepríjemné pocity,vadila mi aj látka na gatoch.Ale 3x som potratila,tak som možno až prehnane sledovala všetko čo sa bruška týkalo.Maternica môže reagovať stahmi a tvrdnutim od 6tt,len to máloktorá mamička prvorodička cíti a vie rozoznať,skôr až po tom 10-12tt,tiež to mám tak.Ale po potratoch mám liečbu,čo je zas iná situácia.Podla mňa by ti stačilo magnézium ráno a večer,B komplex a moc sa neprepinat,občas posedieť,ľahnúť,vyložiť nohy

autor
25. júl 2020

@greta2017 no tak nám nezostáva nič iné len čakať kým sa niekto zlutuje 😂 každú chvíľu kontrolujem či niekto neodpovedal ')

diaalex
25. júl 2020

Daj si magnezium 🙂

karhu
26. júl 2020

ked tvrdne brucho tak uzit toto, a na najblizsej kontrole sa nechat riadne prezriet, u mna boli pocity napätia sposobene anomaliou maternice..

viera235
28. júl 2020

ja som ich tiež mala a doktorka mi vravela, že je to normálne že sa dieťa snaží uchytiť a je to nová situácia pre maternicu...vždy keď ma vyšetrila bola som ok a to mi kontrolovala aj kŕčok maternice

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre