Ahojte kočky mám to považovať za tvrdnutie keď sa bábätko hybe cítim také ťahanie a sem tam na jednom mieste na chvíľu stvrdne alebo aj nie ale to ťahanie cítim je to tými pohybmi? Ďakujem dosť mám obavu aby to neboli kontrakcie prišla som z nemocky mala som bolesti no bolo podozrenie na skrátenie krčka no nakoniec sa to vyvrátili kŕčok je 36mm
@danicabbb ale ved to je úplne normalne... netreba sa znepokojovat pokial to nie je velmi casto.. magnezium beries?
@bozenkad27 áno beriem no dúfam to nebude často
@danicabbb si prvorodicka, ze?
@bozenkad27 áno som vystrašená prvorodicka
Ked sa hybe brusko tvrdne,nesmie tvrdnut ked babatko spi,rozdiel je poznat.
@janulka2811 áno keď sa hýbe tvrdne keď spí nie je to oki? Ake tuhšie mávam aj nad pupkom akoby črevá vtedy ale dole je bruško mäkké
@danicabbb je zatazko definovat tvrdnutie pri pohybe a tvrdnutie tkz. ked ti maternica pracuje,vztahuje sa.Naj je ist lekarovi pri nejasnostiach 😉
@janulka2811 no myslím že to mám tak na pár sekúnd ale aj keď to je tak to nikdy nieje ako kameň a je to len na jednom mieste a necítim nejaký stiahnutie ako tu ženy popisujú
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@danicabbb myslím že keď ti bude tvrdiť budeš to vedieť. Ja som mala celé brucho ako kameň.