Ahojte, nemate skusenosti v otvaranim krcka a bolestami podbruska? Som v 18tyzdni a mam taketo tazkosti, krcok nemam moc skrateny, vnutorna branka je uzavreta ale zonku som na spicku prsta otvorena, mam tlaky v podbusku, som druhorodicka. Dakujem za skusenosti
Ja som sa pri prvom otvárala v druhom trimestri- bola som na dva prsty.... nakoniec som rodila v 37tt cisárskym :D takze to moze ale aj nemusí nič znamenať, hlavne oddychuj, poraď sa s dr- možno si poletia v nemocke ak bude treba.... teraz pri druhom som zas tak ze musím beat magnezium- neotvárame sa ale bábätko sa tlačí uz von hlavičkou tak musím vela ležať- najlepšie zadkom hore... som 32tt a najnovšie mi dr povedala ze sa malinká pekne upravila do polohy naspäť, je uz hlavičkou dole a asi tak uz aj ostane do konca tehu ale uz sa netlačí von.... takze cela veci sa dá upraviť, len to prosím ta konzultuj s lekárom!! Hneď!
Ja som pri prvom zacala mat tvrdnutie brucha okolo 24tt a v 26tt ma hospitalizovali nakolko vnutorna branka bola otvorena na 3.5cm ale vonkajsia este zatvorena....krcok mal 1.7cm vtedy....pobudla som si 9dni na infuziach a pomohlo rodila som v 38+3tt
Pre druhorodicku je to uplne normalne. Druhe aj tretie tehotenstvo som mala makky krcok a otvorena na spicku, ku koncu asi dva tyzdne na dva prsty.
Dakujem vam za rady 🙂 samozrejme, ze som bola rano za dokorkou, ta mi to povedala...ja som sama doktorka, takze urcite by som to nepodcenila 🙂 ja som len chcela pocut vase skusenosti a trosku podpory , aby som nebola taka vystresovana 🙂 ano magnesolv mi dala, ja som sa aj pytala na tie infuzky, al povedala, ze nech este chvilku pockam co a ako....pri duhej som mala tiez problemy s krckom , ale teda az od 28tyzdna, kedy som lezala v nemocnici....toto mi prislo strasne skoro...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
U lekara si bola ?? Nekazal ti brať magnezium ??