Tŕpnu mi celé ruky

marrycvengrosova
5. júl 2022

V štvrtok som v 23tt a chcela by som sa vás spýtať že či ste sa stretli s tým že vám tŕpnu celé ruky ako mne v noci ani spávať nemôžem len na chrbte

jonki
5. júl 2022

@marrycvengrosova ano trpli mi v poslednom tehu

lenuska9999
5. júl 2022

@marrycvengrosova áno a dostávala som do nich aj krce, tak isto do nôh a chrbta. Ten mi aj najviac trpol

hariet
5. júl 2022

Ano, ja to mam asi od 3 mesiaca🥺 hlavne prava ruka, az ma palila. Zvysena tekutina v tele ti tlaci na nervy v ruke, resp v karpalnom tuneli. Nikto ti ale presne nepovie co to je, ale ma to vela tehotnych a vraj to odozneje po porode. Mne dr predpisala na to Aescin, ale napokon som to nebrala, tak neviem. Nejak zazrakom sa mi to zlepsilo v 9. mesiaci, ale uvidim este, ci to zmizne uplne po porode.

l_u_c_k_a111
5. júl 2022

@marrycvengrosova ahoj ja som v 19tt a tiez posledne 2 dni citim ze mi trpnu stale ruky :/ zajtra mam poradnu tak sa skusim opytat ci je to ok

marrycvengrosova
autor
5. júl 2022

@hariet ja už to mám dlhší čas a nemôžem ani spávať často sa v noci budím na to že si necítim ruky..

any_soj
5. júl 2022

@marrycvengrosova aj ja. Zo zadržanej vody = opuch (aj keď nebolo vidno) = tlačí na nervy. Prešlo to okamžite po porode

tehotna40
15. júl 2022

@marrycvengrosova ano ano, mala som to asi od 4 mesiaca do konca tehotenstva. Brala som magnézium ale 9 mesiac uz nie. Skus sa spýtať dr, nech ti aj povie akú dávku. Veľa zdravia 🙂

hariet
15. júl 2022

Tak ja som uz po porode a na lavej ruke mi to preslo hned a na pravej este na par prstoch citim nieco, ale je to uz len slabunke. Fakt len vydrz do porodu, odide z teba vela vody a tieto tazkosti pominu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre