Caute baby, ako riesite travenie? Zacina mi 22tt a mam pocit ze mi praskne brucho, jest clovek musi ale ja mam pocit ze mam v bruchu kamene ked daco zjem, strasne tazko mi je..beriem aj probiotika, aj jogurt sa snazim jest a nic..nafukuje ma.ako balon, mate nejake tipy na to ako to zlepsit?Dakujem za kazdu radu
Vravia ze bublinky traveniu pomahaju, kavu si dam 1 za den bez.kofeinu..ale to je asi jedno aka je
@nellka21 ahoj ja som druhýkrát tehotná a ako pri prvom chudnem a veľmi vraciam jedlo je mega katastrofa... Ja mam rada čistú vodu no žiaľ nemôžem sa jej napít hneď ju vyvraciam pre mňa sú v tomto období záchrana len bublinkave 🙂 tiež mi nikto nepomohol s týmto jedlom a to pri prvom som schudla 14 kíl a nevedeli zastaviť chudnutie.
Mam to iste som 22.tt tiez a hlad nepocitujem vobec,dnes som mala iba obed a hotovo a pijem vodu cistu.Som akasi najedena zo vzduchu 😏
Iba mam zahy inak ziadne problemy ... jedenkrat denne sa najem a citim sa akoby som zjedla slona 🙄
Fuuuha som rada ze nemam take nevolnosti, zle od zaludka mi nebolo ani v prvom tehu a to uz bolo davno pred 11rokmi..vlastne ani teraz nemam nejake vacsie problemy, len to travenie...ako jedla by som stale nieco, ale moze jest dosyta tak 2x dodna..inak som odstavena, a uz neviem co robit..
@janulka2811 presne tento problém mám aj ja, z jedla mi je ťažko, no hlad pociťujem,ale stačí mi málo, neprejedam sa... raňajky niečo malé, vystačí aj pohár acidka, desiata jablcko, obed a potom nejak uz hlad nepocitijem...a vacsinou mi je z jedla tazko...som 19tt a pribrala som 2 kg...
@pastelka99 som 22.pribrala som 3kg.
Jem obed a nieco mini k veceri nasilu ...pri prvom tehu som jedla iba kapustu kyslu i v den porodu no teraz sa akosi nic domna neda ale zle mi nebýva.
Ono pribereme myslim posledny trimester.
Tak tak pravdu mas posledny trimester budeme jak sudky na pivo 😀..ja mam chut jest, velku, kazdy okolo mna sa napchava hocikedy a ja ked chcem aspon trosku popri nich tak to skonci tak ze by ma ide roztrhnut...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nellka21 to môže byt žlčník. Mne bývalo zle pri oboch tehotenstvách od polky a po 2. dieťati som skončila na operácii.
Nedá sa robiť nič, len jesť ľahkú stravu v malých porciach častejšie, menej tuku a potravín, ktoré nafukujú, nepit bublinkové nápoje, kávu.