Tlak v bruchu v 19 týždni. Sú to pohyby?

ajsenz
13. dec 2012

čaute baby, som v 19+3tt a furt necítim pocity, ale dnes som cítila na pravej strane brucha pri bedrových kostiach taký tlak akoby mi tam niečo tlačilo. myslíte že to môže byť bábo??
každý de cítim niečo také divné ale zas pripisujem to plynatosti skôr-

anuskaaprazko
13. dec 2012

moze byt ale nejako by som sa nestrachovala ze este necitis... mas este par tyzdnov cas 😉 a take tie divne veci vies nejako definovat? Ja kym som necitila naozaj kopance tak som citila len take jemnucke "tuknutia" akoby zvnutra uplne slabuckoa alebo akesi bublinkovanie alebo mravcenie 🙂

simi906
13. dec 2012

Ahoj, ja som pocítila prvé pohyby (kopanec 😅 ) pred pár dňami. Som v 18tt a 5 dni. Zacítila som to večer, ked som sa osprchovala, lahla som si, a natierala som si bruško.Zrazu kop 🙂 Mne doktor povedal že pohyby je cítiť najmä navečer, neviem aký je tvor prípad, ale pripisuje sa to k takému štekleniu... mala by si to cítiť intenzívnejšie ked si v klude. Chyť si bruško a čakaj 🙂

ankaevka
13. dec 2012

skús si ľahnúť na chrbát do vodorovnej polohy, maj okolo seba ticho, tak aby ťa nič nerušilo a vyčkaj pár minút 😉

ajsenz
autor
13. dec 2012

skúšala somm to ticho ja to sme tam cítim niečo také divné ale tak furt je to iné tak neviem či to je ono.. :-/
Noo také to bolo taká ťažoba hneď som hovorila priateľovi že koplo :D

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre