Baby ja este neviem pohlavie a dnes som robila test zo sodou, ktory mojej segre vysiel na 100%. Robili ste uz niektora?😀
Načo by boli ultrazvuky a krvné testy keď stačí soda, huraaaa nech žije stredovek
Je to vždy 50:50 Neverila by som tomu určite na 100%,je to jednoducho len na"pobavenie ". Pripadne si to skus, keď už budeš vedieť podľa usg pohlavie a uvidíš, či sa to potvrdí. Ja som si to robila zo zvedavosti, ale to som už vedela, čo to bude, raz to potvrdilo, druhý krát nie. Takže toľko k tomu..
@diaszoky ano budem mat 4 dieta a pri každom som to robila ale ten test je opačny keť zašumi tak dievča a keť nezašumi tak chlapec
no tak si ten test urob, keď ho tak obhajuješ, nám je to jedno. Ale nabudúce, keď budú rozdávať múdru polievku, zober si hlbšiu lyžicu
@danica2711 ved ja nerozdavam mudrost reagujem tak ako vy a ty ak nechces neprispievaj
tento test je blbosť. Môže vyjsť na 100% alebo na 0%. Nič medzi tým neexistuje.
na to aby clovek vedel co je to soda, nemusi byt "doktor" :D omg.. urob si a uvidis. ZS a SS maju velke medzery u nas.
@simca06022011 ano mas praUdu
My sme to chceli vyskúšať pre srandu, že čo nám vyjde a vyšumelo, zhodou okolností neskôr nám sono potvrdilo chlapca😁
@cakambabatko ja som zvedava ci mne sa potvrdi dievcatko ale podla mojich vypoctov ano dam vediet😂
Najlepsi je aj tak ten s ihlou a nitou, ten este aj veští buducnost (pocet deti aj pohlavia) 😃🤪
@diaszoky aj cikanie na seno vraj funguje :D
Mne to vyšlo opačne. Keď som čakala chlapca nesumelo a keď som čakala dievča tak sumelo 😄
@katulka94 mne tak isto
@ikissedagirl 😂a ako
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?