Ahojte. Som 13+5 a robila som si test pohlavia zo sodou bikarbonou :D zo srandy 🙂 a podla neho mi to vyšlo na dievčatko .. aké máte s tým skusenosti ? DIKY ZA ODPOVEDE.
@dominika6 na to som sa nepytala
@dominika6 ak mas problem normalne seriozne odpisat tak si sa nemala ani ozývat. Ja som sa slusne opytala a ocakavam slusne odpovede 🙂
@14hviezdicka12 moja odpoved myslím bola slušná a pýtala si sa na sodu,tak ti odpovedám..
tu máš linky,myslím že je jednoduchšie si témy vyhladať a zapojiť sa,zloženie sody sa odvtedy nemenilo 🙂
práve včera som si spomenula na ten test, že reku ešte vyskúšam, kým je čas. okolo 14tt a aj teraz mi vyšlo dievčatko a podľa utz to dievčatko aj bude 😀
@14hviezdicka12 mne vysiel chlapec a aj ma byt chlapec.ale mislim ci to neje len nahoda,lebo viacerim to nevislo🙂
sóda? Keby to bola pravda tak naše zdravotníctvo isto uprednostní vyšetrenie sódou ako sonom.... A ešte v dnešnej dobe keď poisťovne zhľadúvajú e všade.....
@deti95060810 no a preto som dala nazov sranda 😀😀 100 ludi 100 skusenosti .. nikto tu mudry z neba nespadol ako ani vy 🙂 su ti babske recepty ktore väčšina žien skuša a niekedy su aj pravdivé 🙂
tak veĺa sa nepomýliš, máš len 2 možnosti....
tak baby, soda peni/nepeni podla kyslosti tekutiny. napr v octe a pod ... takze podla toho, ake mate PH mocu, reaguje v nom soda. a PH mocu nema nic spolocne s pohlavim dietata, ale s tym, co jete. po niektorych potravinach je moc kyslejsi, po inych zasaditejsi. mate pocit, ze sa inac stravujete, ked cakate chlapca a inac pri dievcati?
a ano, admin temu coskoro zamkne, lebo ich tu je 40 🙂
@ukulela VEĎ NECH ZAMKNE! ... no vidis aka si mudra .. kazda tehulka to robi v ramci srandy a neni to podla toho co zjem to uz mam overene ..
@14hviezdicka12 no napríklad ja mám 4 deti a ani pri jednom som to nerobila , ale preto že som o tom nevedela. Tak teraz vyskúšam 🙂
@maminuska ja som skusala dva krat a vzdy mi to vyslo na dievcatko zajtra treti a posledny krat skusim 🙂 z ranneho mocu
mne nesumela a bude dievcatko, takze to vyslo. A chute mam rovnake ako pri chlapcoch. Vsetko slane a stiplave...
aj mne to vyšlo pri mladšej, aj keď doktor vravel že bude chlapček. asi na tom dačo bude lebo sa narodilo dievčatko 🙂
@zuzicka1205 aj si chcela dievcatko mala si taky pocit ? Tak ja ho mam od prvej chvile ze to bude dievcatko raz sa mi stalo ked som sa zobudila ze som si ppvedala ze to bude chlapec ;D ale vzdy ss vratim k dievcatku je to leb pocit aj ked nam bude jedno co to bude hlavne aby bolo zdrave 🙂
@14hviezdicka12 ano chcela som dievčatko lebo staršieho mam chlapca a mala som stále od začiatku taký pocit že to bude baba 🙂 presne tak hlavne aby bolo zdravé to je hlavné
@14hviezdicka12 ahoj, vysledok je len nahodny. Ak chces mat serioznu odpoved, tak od 10tt sa daju robit geneticke testy z krvy na zistenie pohlavia dietata, tie su 100%.
@bienennest tie su za peniaze ..
@14hviezdicka12 to je pravda, ale v mojom pripade musim povedat, ze by som bola ochotna zaplatit aj 5nasobok za taku istotu... pri mojom druhom dietatku mi skoro az do porodu na zaklade viacerych ultrazvukov, dokonca aj jedneho 3D ultrazvuku hovorili, ze stopercentne divcatko a tesne pred porodom bol z toho zrazu chlapec 🙂.. v tom case som uz mala vsetko pre dievcatko prichystane (to stalo tiez nemalo) a tiez to bol pre nas vsetkych riaden sok z ktoreho som sa musela naskor spamatat
@bienennest ten kto si to dovolit moze tak si to samozrjeme ze zaplati nemam dovod na to aby som na somariny minala .. keby to bolo potrebne a velmi dolezits tak ano .. nam je predsa jedno co to bude len som skusala "babsky recept" ako to robi vela zien preto som tomu dala nazov sranda :D .. kazda zena by mala ratat s tym a nekupovat nic dopredu :D
@14hviezdicka12 Samozrejme, ze je to jedno a okrem toho je to dane uz pri pocati takze to aj tak nezmenis 🙂... ak ti vsak lekar so 40 rocnou praxou nieco tvrdi, tak mu doverujes, a v mojom pripade sa to neoplatilo, to je vsetko co som tym chcela povedat. a chystat musis tak ci tak, urcite by som nechcela aby dietatko prislo na svet a nemalo ani kocik ani co na seba a pod. a na nakupy s novorodencom by som rohodne chodit nechcela 🙂
co sa tyka sody, reflektuje to len zasaditost alebo kyslost tvojho organizmu a ta sa meni v zavislosti od tvojej stravy, takze preto ako som uz napisala, spravny vysledok je nahodny 🙂
@bienennest ved to je jedno :D nerob z toho vedu :D .. ja som nepovedala ze doktorovi neverim alebo nieco podobne .. a kupit kocarik postielku nejake oblecenie sa da aj v neutralnej farbe takze asi tak 🙂 lebo su ludia ktori sa chcu nechat prekvpit takze si zariaduju izbicku pre dietatko neutralne 🙂
@14hviezdicka12 u mna to vyslo na dievca a mame aj babu doma 😉
tiez som to skusala, aj pri prvom aj pri druhom a vyslo nam to tak 🙂 prve chalan a druha baba 🙂
@14hviezdicka12 mne to nevyšlo 😀- ukázalo že to bude Terezka a nakoniec mi tu spi Jurko 😀
Ja som to skusala,mala som mat dievcatko,kedze nic nesumelo.Ale potom som skusala znovu s tym,ze som 2 dni pila citronovu vodu a hla zrazu vysumela.Potom som zas par dni nejedla/nepila nic kysle a opat nesumelo.Pohlavie je iste na 100% az po porode 😀
@14hviezdicka12 ja som to skusala. Vyslo mi dievcatko a mam chlapceka ;)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@14hviezdicka12
500 tem..hladaj