Pekný večer žienky,tie ktoré ste boli na test na tehotenskú cukrovku v Ria lab. v Košiciach treba doniesť niečo? Napr. ranný moč alebo?
Ďakujem žienky 🤗
dnes som tam bola, len jedno dôležité info - treba prísť na 7:30. Ja som sa pýtala mojej gynekologičky, či sa treba objednávať, povedala, že nie, len prísť nalačno, tak som tam ani nevolala a nevedela som to. Prišla som o deviatej, sestrička bola ku mne veľmi nepríjemná, vraj kde som bola doteraz, že výsledky nemusia byť presné a zaklincovala to vetou "vaše vyšetrenie, váš problém". Áno, prostredie je tam krásne, ale odchádzala som s veľmi nepríjemným pocitom.
Zdravim, plati sa v tomto labaku? Alebo staci vymenny listok od gyneko? Vziat si aj glukozu ? Bol niekto na tahanovciach v RIA labaku? A este by som sa chcela opytat, ci ste isli rano najprv ku svojej gyneko kde Vam brala krv a tak do labaku? Lebo prve tehu som isla ku svojej kde mi vzala krv a nasledne do laboratoria (ale ineho , v nemocnici) a tam mi znova brali
@sofkabarbie keď som tam bola ja, minulý rok neplatila som ani cent, mala som lístok od svojej gynekologicky. Glukózu netreba, tam ti namiešajú. Hneď ráno treba ísť do labaku, tam ti vezmú krv, netreba ísť najprv ku gynek., rovno som šla do labaku, ale ja som bola na kukucinovej. Na tahanovciach som nebola
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Keď som bola ja, netrebalo doniesť nič 🙂 je to tam inak veľmi pekné a sestričky veľmi milé, je tam aj dosť časopisov 😀😀😀