Ahojte som 23tt mam bolesti pod bruškom aj v krizos také mierne ako pri menštruácii newiem ci je to s toho ze mam vecsi pohyn alebo co rastie a sa rosirujem... Poraďte prosím baby alebo mam ísť na pohotovosť?
@miriam1983 aha tak nemám sa obávať? Uvidím zajtra ako vstanem ci bez bolesti... 🙄
@putnokiova ja som vzdy vystrasena,ale tak ked sa to tam vsetko natahuje,tak to asi musi byt citit. Neboj 🙂
@miriam1983 jasná diky 😊
Ja som toto mavala tiez raz za mesiac akoby som mala menstruaciu, len som teda nekrvacala. A vzdy, ked ma po par dnoch presli, tak aj mne poskocilo brusko dopredu.
@miriam1983
@putnokiova
@ruzasipova ahojte babulky ja už asi týždeň mám bolesť v krížoch ako pri ms skôr na pravej strane. A občas ma aj akoby pravý vaječník zabolí. Som v 20tt. Mávala som to aj pred tým ale skôr tak len tri dni a prešlo to. Tak som si myslela,že uhniezdovanie a taak. Je to ok? Samozrejme sa dr spýtam na to ale už vydržím do piatku mám veľké sono. Len ma to trošku aj znepokojuje tak si hľadám,či to môže byť v poriadku. Lebo už som našla aj také,že cysta atď. 🤷
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@putnokiova ahoj. Ja som 21tt a tiez mavam take bolesti. Ako menstruacne. Mavam ich uplne od zaciatku a vsimla som si,ze ked tak po 3dnoch ustupia,tak brusko trosko poskoci.