Caute mamky,
cakam babatko, ale som uz doma, este sice mam dost casu, ale zacinam sa strasne nudit, tak hladam inspiraciu a mozno aj rady od vas, co robit..
Co robite ked ste doma tehotne?
Ja som doma uz take dva mesaice ale pomaly zacinam bluznit a citim, z epotrebujem nejake nove aktivivty, co robite vy? Strikujete? POzerate tv? Napiste mi co robite, kde chodite, s kym.. Napriklad by som isla aj do kaviarne, ale neviem co si tam mozem dat, kavu viem, ze asi 200mg kofeinu myslim, z emozem - opravte ma ak nie, vodu pijem len cistu a mineralku,
co pijete vy? Mate nejaky specialny napoj, napr vitaminovy? alebo co si miesate ?
Kde chodite? CHodite pedikura, manikura alebo skor nie?
Starate sa o seba? Travite cas aj s manzelom? Ak ano, dajte tipy na program.. a tak, no ..
len to som chcela, mozno aj rozvit konverzaciu medzi nami tu, ale piste len pekne veci, nehadajme sa, majme sa radi, svet jesam osebe tazky ku niekomu, tak si poradme a rozveselme sa <3
Len to som chcela, pekny den a pekne sviatky🙂
sťahujeme sa 🙄 mám toho tak veľa, že si plánujeme aj spánok od-do ☹ do toho nám nabúrali auto... proste na posratého aj hajzel spadne. ja ani nemôžem rodiť predčasne lebo mám až do pôrodu program 😂
Ja som doma uz 3,5 mesiaca od zaciatku rizikove ale praca mi az tak nechyba v tomto coronovom obdobi😂a robim kadeco upratujem varim teraz vianocne peciem uz pomaly, ale aj oddychujem. Zaplatila som si netflix a pozeram serialy, vianocne filmy ... vikendy sa snazime travit s manzelom spolu lebo cez tyzden robi do 18:00 tak to vela spolu niesme. Co sa tyka kavy ja pijem bezkofeinovu ale ja mam trosku vyssi tlak pokial je vsetko ok mozes si dat jednu salku aj normalnej😊a najradsej pijem tiez len cistu vodu mineralku a teraz ked je chladnejsie aj vela cajov pijem. A este pomalicky na internete nakupujem vybavicku a aj darceky som doteraz tak som sa stym prebavila uz mam nakupene aj pobalene uz cakaju len na odovzdanie rodine😂😂
@emmanovot čo sa týka kávy, veľa kaviarní robí aj decaff kávu alebo si prípadne daj latté , tam veľa kávy nie je :D
@emmanovot ja som v 7.mesiaci tehu, a neviem, čo skôr, veľmi rýchlo to celé ubieha. Doma už síce mám 2,5 ročného syna, som s snom na RD, takze o zábavu postarané, predpokladám, že ty si prvorodička. Do toho sa plne realizujem v práci- pracujem z domu, raz v tyzdni idem osobne. Do toho samozrejme sa snažím venovať aj manželovi aj sebe. Kaderníčka, kozmetička, do toho sme riešili výbavu pre bábätko, darčeky na Vianoce, začala som robiť doma väčšie upratovanie ako závesy, tepovanie atď, čiže fakt tetaz neviem čo skôr. Plus prednášam online na VŠ, tak na to sa musím pripravovať. Ale!aj keď som bola prvorodička, pracovala som takmer do pôrodu- posledné týždne z domu už- závisí samozrejme od typu práce, ale nenudila som sa. Pravidelne som chodila s manželom na prechádzky, keď prišiel z prace, starala som sa o seba a tak ďalej. Skús každý deň niečo dobre uvariť, objednaj sa na manikúru, pedikúru, kozmetiku, pozri si dobry film, vytrieď fotky, choďte sa niekam prejsť, stretni sa s kamoškami, je toho dosť, čo sa dá robiť..kávu som nepila nikdy čiže mi nechýba, pijem len cistu vodu a tehu čaje..
Tak ja som doma už od septembra 🤦♀️😀 je mi dlho, ale tak snažím sa zamestnávať. September, október som bola strašne unavená a stále mi bolo zle, čiže to som väčšinu len prespala 😀 od novembra sa konečne cítim fajn, varím skoro každý deň čerstvé, niekedy každý druhý, upratujem, vytriedila som skrine a perináče, učím sa pliecť z puffy vlny, zatiaľ len deky, manžel robí do 16:00, potom sa občas zvykneme ísť prejsť, teraz sme riešili darčeky, to ma tiež dosť zamestnalo, dala som vytlačiť fotky, ešte ich chcem roztriedit do albumov, telka ma moc nebaví ale občas si niečo pozriem. Chystám sa tiež niečo upiecť teraz na Vianoce. Ešte som popridavala dáke funkčné veci z domácnosti, ktoré už nepotrebujeme na bazoš 😀
Joj a tak by som šla niekam s kamoškami do kaviarne alebo tak, toto mi chýba ale tak nič nespravíme. Manžel sa mi veľa venuje po práci a aj cez víkend sme stále spolu. Teraz to je v pohode, točíme sa okolo Vianoc, ale keď si predstavím, že bude po Vianociach, zase všetko po starom, tak mám paniku, že čo budem ja robiť ad januára do mája 😀🤦♀️ ale tak už v poslednom trimestri sa budem venovať výbavičke pre malého 💙 na to sa veľmi teším.. Však dáko vydržíme 😉
Ja som len 11tt, zatiaľ čítam, frčím na niektorých seriáloch na hbo go. No a premýšľam že začnem štrikovať (štrikovala som keď som mala 18-19 rokov) a porobím všetkým z rodiny šály a čiapky a nejaké také tie hrubé deky. A chystám sa piecť viac vecí na Vianoce, hoci ja to nejem, ale porozdávam, teda ak to bude jedlé. 😀 Vychádzky na kávičky mi tiež chýbajú veru...
Ak si doma na pn, tak na kaviaren a ine mimodomove aktivity zabudni 😄
Kludne si saj kavu, ja som pila cele tehotenstvo 2-3 kavy.
Chodila som sa bicyklovat asi do 5 mesiaca, chodili sme sa aj kupat, aj na vylety, prechadzky.
Kazdy den som mala tiptop upratane, navarene.
Tiez som hackovala aj na zakazky. S dcerou som vela kreslila, hrala sa s nou.
Teraz mi to vsetko chyba.
Ja som v tehotenstve tiež bola doma, okrem klasickej starostlivosti o byt, čítala som, pozerala telku, počúvala rozhlasové hry na YouTube, vysivala, hackovala, chystala si vybavicku, keď som mala chuť na spoločnost, šla som o poschodie dolu, kde býva svokra a babka, s nimi som trávila čas, šla sa prejsť po dedine, do záhrady na hojdačku, urobila malý nákup, piekla som domáci chlebik, žemle, robila som si manikúru, potom krížovky, osemsmerovky, proste venovala sa sebe, spala, oddychovala, lebo som vedela, že po pôrode sa už všetko zmeni, tak som si ten čas vychutnala🙂cez víkend sme s manželom šli niekam na výlet, na obed, teda v čase, keď nebol už ten korona režim
Ja som doma od minulého týždňa, rodiť by som mala o cca 6 týždňov. Zatiaľ sa veru nenudím, syn je tretiak takže cez deň je v škole a ja triedim veci pre babo, klasika upratujem, periem zehlim, piatok chcem začať aj piecť vianočné koláčiky. Rada si pospim na hodku dve aj cez deň a keď mám ozaj že voľný čas tak pozerám netflix alebo sa hrám na synovom xboxe 🤭 inak cez víkendy chodíme na prechádzky a vyletiky a keď muž nieje v práci tak sa venujeme sebe 🥰
Juj ja si to neuzivam vôbec musim pracovat až do termínu:(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@emmanovot ja upratujem a upratujem vždy si niečo nájdem 😄 musím byť proste v pohybe 😂