Ahojte v 19tt my zistili až že som tehotná fajčíla som aj krabičku denne coca cola redbul káva mám strach o babo môže sa narodiť choré nejaké následky?
Vidím ze každý deň je tu perla za perlou
Zimné prázdniny sú až o mesiac 🤐
@jj298 no lebo som mala stale menzes žeby?
No tak co uz teraz. Treba chodit na pravidelne prehliadky a hadam to bude bez nasledkov.
krabička cigariet, cocacola, redbull kava... to by si všetko nemala ani keby si tehotná nebola 😀
Na psychiatriu ťa neposielali?
@banderaska29
@stellarstar prečo mi tu nadavate?
Pretože tu uz taka istá téma bola a ja nenadávam
@stellarstar aká téma?
Presne toto iste nechápeš?
Môže sa niečo stať dieťaťu, ale ani nemusí. Tak ako aj pri žene, ktorá zije zdravo. Akurát pri takomto životnom štýle, ako opisuješ ty je pravdepodobnosť vyššia. Tak isto si asi nebrala žiadne vitamíny ani kyselinu listovú. No už ostáva len dúfať v to najlepšie
@stellarstar ja som nič na takuto tému tu nenašla.
Lebo bolo adminom zmazané
Pozri teraz to už nezmeníš. A ci to bude mať následky to ti teraz nikto nepovie.
Moja kamoska zistila, že je tehotná až v 5mesiaci. Tiež som nechapala, ako to mohla prehliadnuť, ale nič jej nebolo, nepravidelnú menštruáciu mala celý život a briberala pomaly… ale k téme - čo poznám, niektoré tehotné aj ked vedeli, že sú tehotné, fajčili, hovorili mi, že v klude môžem robiť rtg snímku, ked som im ju odmietala urobiť a deti majú zdravé. Nestresuj sa zbytočne. Určite si dieťaťu tým nepomohla, ale je veľmi velka šanca, že ani neublížila.
@karamella0 ja som mala menzes stále nič mi nebolo chudá som celí život keďže robím nočné v práci tak káva redbul Coco cola je u mňa normálna vec aby som prežila 12 hod nočnú. Že by som bola tehotná ma nenapadlo keď mám menzes.
@jj298 bola som len unavená to bolo celé a bola som v septembri u gynekologicky ťa povedala že som v poriadku na sone nebolo nič vidiet.
Fake
@jj298 áno v septembri som bola u gynekologicky a ta mi povedala že všetko v poriadku nič v maternici nevidí.
A prečo si bola u gynekologičky??
Píšeš hlúposti. Na začiatku septembra by si už bola v 7.týždni, takže by lekárka tehotenstvo videla, ak si bola u nej neskôr v priebehu septembra, tak tiež (logicky). Takže opäť trolovina.
@zuzanockamt
@vahcaac lebo v auguste som mala iba také slabé spinenie. Tak som tam bola začiatkom septembra a gynekologická povedala že všetko v poriadku.
Ešte raz - v septembri by už embryo videla - aj s bijúcim srdcom. Takže niečo tu nesedí.
@zuzanockamt
@jj298 zajtra mám ísť k doktorke zase v septembri nebolo vidno naozaj nič posledný sex som mala v júli tiež tomu nerozumiem čo sa deje z mojim telom. Preto som žila aj nezodpovedné.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Neboj, je to len 50:50