Tehotenské bruško v kancelárii

15. aug 2023

Ahojte buduce maminky... Mam taky (trosku) problem, aj ked to asi ani neni problem ako taky, ale skor taky ostych. Som uz v 19 tyzdni, brusko rastie ako dive, som velmi stihla, je leto, teplucko, schovat sa uz neda... A tu nastava pre mna taky problem (blok) - robim v kancelarii, sme tu len my kolegovia, ziadne navstevy, spolocna budova s viacerymi prenajatymi kancelariami. Mala niektora taky zvlastny pocit ukazovat najavo brusko? Nie ze hole, ale v takych normalnych veciach na telo, ze to brusko uz bude tam. Na malinkeho sa tesim, moje brusko milujem, aj kolegovia o mojom tehotenstve vedia, len mam taky zvlastny pocit hanby, ostychu si dat obtiahnute saty, leginy a tielko/tricko atd. Doteraz som chodila vo volnych veciach, ale uz nechcem, ale toho zleho pocitu sa neviem zbavit. Dakujem.

zenulkaaa
15. aug 2023

Musis to iba prekonat. Su to take prvotne pocity, ked je to tvoje prvotne tehotenstvo. Ale uvidis ze ked sa tak oblecies raz, dvakrat, pride ti to normalne.
Ja som napr uz druhykrat tehotna, rovnako ako ty velmi stihla a este aj vysoka, 27tyzden aktualne, no doteraz nosim este take volnejsie veci, v tych obtiahnutych je mi za prve teplo, a za druhe necitim sa az tak vo svojej kozi, nielen v kancelarii, ale aj kdekolvek inde. Najlepsie mi je vo volnych satach.
Takze podla mna bud to musis len skusit, a uvidis ci ti to nebude prekazat potom, alebo nadalej nosit volnejsie saty atd.

vanilkovazmrzka
15. aug 2023

2-3x ti bude neprijemne a potom to prestanes riesit, uvidis 🙂

ninka99865
15. aug 2023

Aj mme tak bolo zo začiatku, oblecies sa tak pár krát a ten pocit prejde 🙂

nikdenikto
15. aug 2023

Ja som vždy nosila len obtiahnuté veci, v tých voľných som sa práve cítila ešte väčšia s tým bruchom 🙈

lucia13022023
15. aug 2023

Ja som to mala tiež tak a keď som si dala niečo obtiahnuté mala som pocit ze sa mi každý na bruško pozerá, čo nebola pravda, len som si to nahovarala.. Ale ako píšu baby vyššie, 2,3x to bolo také cudne, no potom v pohode 🙂

jaskolka
15. aug 2023

Prečo máš taký pocit? Lebo keď si dáš normálne primerane obtiahnute šaty, či sukňu a tričko, ktoré to bruško zvýraznia, tak je to veľmi pekne.
Ale zase úprimne musím povedať, že už som videla aj tehotné ženy, kde chýbal akýkoľvek vkus a nepôsobilo to, povedzme, zaujímavo.

autor
15. aug 2023

No ved toto, moje prve tehotenstvo... vzdy som bola velmi stihla, sportova, vysportovana vysekana postava, teraz taka nesvoja, ale zaroven stastna a hrda. Nejde ani tak o tie pohlady, ale pocit, niekedy mam taky vnutorny tik to brusko stahovat, ako ked som bola po silovych sutaziach a po skonceni som sa dobre napraskala a napratane brucho bolo vidiet ako tehotenske, tak som stahovala 😄 a teda teraz ma to tiez tak taha, hlavne ked sa mi oblecenie obali okolo bruska ked som v kancelarii.

autor
15. aug 2023

Ja sa vzdy taaak rozplyvam, ked vidim v meste nejaku chic tehulku v obtiahnutych veciach ako sa pekne hrdo nesie aj s tym brusinkom, ako ta zenska krasa a laska z nej sala vsade naokolo.

martaatram
15. aug 2023

Ja zase mam ten ,,problem,,ze mne vidno aj ked nosim volnejsie veci len sa bojim este sa s nim chvalit ..mam taky blok v sebe ze strasne by som chcela dobre ze nie kazdemu co stretnem povedat ze ahaaa som tehotna 😂😂🙈len bojim sa do kontroly ked pojdem ku grochalovi v 20 tt ..neviem oreco viem zeby som tak nemala rozmyslat …ale verim ze bude u neho vsetko v poriadku a potom budem este viacej stastnejsia ako som teraz a uz si dam aj obtiahnute veci 😍😍

ankare
15. aug 2023

Juuj, ja som si bruško veľmi užívala a obliekala som sa aj obtiahnuto. Nevedela som sa dočkať, kým si niekto všimne, že som tehotná. ♥️ takže smelo do toho a užívaj si to, ubehne to veeeelmi rýchlo! ♥️

veron8883
15. aug 2023

Presne toto mám aj ja teraz som v 20 a ešte to nie je tak vidno ale vedia to ale ja sa akosi ani nieze hanbím ale cítim sa nesvoja a v duchu nechcem aby niekto pozeral ani nič ja neviem prečo.

hefo
15. aug 2023

Tehotenstvo nie je choroba ani tučnota, takže sa za to nemusíš hanbiť. Snáď sa ti ten pocit podarí rýchlo prekonať.

kitycat
15. aug 2023

Nevadi ti skor to priberanie? Vysekana postava po tehotenstve moze aj nemusi byt.

Skor sa na seba nevies pozret sama v obtiahnutim a vo volnom to "nie si ty"

Lebo ozaj neviem aky iny mracik by to mohol byt

autor
15. aug 2023

@kitycat nieeee priberanie vobec! Praveze som stale taka tenucka, len brusko rastie. To je to najmenej, ked by som aj priberala, ved je to normalne, ze telo sa pripravuje na porod, musi zivit seba aj babenko atd. To mi naozaj nevadi, ide len o ten pocit, ten ostych.

patta89
15. aug 2023

Ja som momentalne v 32 tt, tiez sedim v kancli, brucho mam uz obrovske ale vobec sa nehanbim...Je to uz moje 2 tehotenstvo, ale nikdy som sa nehanbila...pri oboch som nosila obtiahnute saty 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre