Ahojte zienky buduce mamky. Tie sportovejsie, stihlejsie, kedy sa vam zacalo rysovat brusko? Ja som velmi stihla, 52 kg slachovita, svalovita a mam take akoby (na moj zvyk celkom dost) vypukle brusko. Je to uz to tehotenske, alebo len z hormonov (vecer si vkladam Utrogestan)? Takisto mam taku akoby tukovu vrstvu okolo pupka, jasne cititelnu. Neprejedam sa, kedze mam poobedne/vecerne nechutenstvo. Nevracala som zatial vobec, len tazko mi byva.
Ja som 30 týžden a nikto nevie že som tehotná absolútne nič ani len náznak 😑 ale na druhu stranu som rada lebo mi aspoň bruško nevadí teraz v týchto horúčavách
Ahoj, ja som hneď videla to čo pises-vystupene spodné brucho. Všetci mi tvrdili že čo mi šibe,ale ja som bola zvyknutá nemať brucho žiadne čiže vnímala som to fakt ihneď, na začiatku tehotenstva😅 v 13-14 týždni som si ho ešte ani nefotila ,ale napr túto pridávam fotky 17tt a 22tt..už v tom 22tt si myslím že je to jasné, že som sa len neprejedla 😅 hoci z predu to stále až tak vidno není. Celkom ma baví to sledovať, hlavne keď rastieme do hmotnosti a rozmerov ako som nemala v živote 😳😅
Inak medzi fotkami je to tak +3 až 4kg
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Realne zacalo byt brusko vidno ze aspon daco okolo 18tt. Dovtedy vobec nic. Tehotenske ako take niekedy v 26tt. Ze uz aj veci napr rifle mi vadili na pupku (zapinali sa nizsie, neboli to highwaist). Je to absolutne individualne aj pri rovnakej postave. Nednej vyjde brusko v 14tt uz nejake ze vidno. Inej absolutne neskoro. Mozes pozorovat napr ze rano sa zobudis s plochm a pocas dna vypukne kus a ku veceru budes mat trosku brusko…