Ahojte,v ktorom mesiaci bolo už vaše bruško tak viditeľné,že bolo evidentné,že ste tehotné s nedalo sa to už skryť? Resp.kedy ste začali hrdo nosiť vykuknuté bruško?
Pri treťom mi začalo rast brucho keď spermia prišla k vajíčku 😂😂😂😂
Ja koncim treti a vyzeram ako v siestom, a to mam nadvahu tak som myslela ze do piateho nic nebude vidno, podla mna je to individualne.
@butterflyeffect no ja som v piatom a vyzeram skor ako trochu pribrata a nie tehotna…
Sestrina kamoska bola na tehotenske fotenie a ked som videla fotky tak vravim ze mohla pockat par mesiacov ked bude mat vacsie brusko a sestra na mna pozrela ako puk ze kamoska je v 8.mesiaci 😂 prosto babo bolo ulozene tak ze trosku bolo vidno na sirke pasu a trosku do bruska. Moja sestra zas ked zozadu na nu niekto pozrel tak by ani nevedel ze tehotna a brucho mala take ako maju zeny s dvojcatami…
prelom 6/7m
V 7.
Ja cakam prve babatko a som dost chuducka, vraj mi nemalo byt vidno brusko az do siesteho mesiaca, ze u prvorodiciek vykukne neskor. Realita je taka, ze som v stvrtom mesiaci a kazdy sa pyta ci o dva mesiace rodim.
Pri oboch mi vyšlo brucho až cca v 6mesiaci. Dovtedy to bolo len akoby som sa lepšie najedla😁
Ja som prvorodička a bruško mi vyšlo až v 25 týždni, teda v 6 mesiaci 🙃
Som v 5tom a zatiaľ vyzerám že som sa len lepšie najedla😀
Mne gratulovali v druhom mesiaci….tak uz to bolo vidiet 🙂
@oliviakatka jeej a koľko vazilo babatko pri narodení?
@marhulka13 2820g 47cm 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Pri prvom takmer v 7 mesiaci, pri druhom cca v šiestom