Tehotenská depresia v 24. týždni

ikaros332
14. okt 2020

Ahojte, som v 24 týždni tehotenstva už 3 deň sa cítim nejako zvláštne, asi to bude tehotenska depresia, ale len taka malička nič hrozné, viete mi odporučiť nejaké prírodné lieky ktoré ma toho zbavia? Pravdaže ak nepomôžu, pôjdem k lekárovi ale najprv chcem skúsiť len nieco ľahké voľnopredajné, ďakujem😊

deti95060810
14. okt 2020

magnezium, popr. homeopatika, ktoré kúpiš v lekárni ....
možno ešte čaj na ukľudnenie

alikal
14. okt 2020

ak to nie je nic hrozne, na co s tym nieco robit? ja som to mala v 20tt, skoro cely som ho preplakala, prisla som si hrozne smutna, a potom to preslo, proste hormony. neviem ci ti aj lekar na to nieco da

evkakozickova
14. okt 2020

@ikaros332 to aj to hnusné počasie, jeseň je pre mňa celá depresívna. Už aby bola radšej zima ako toto tu.

mtoth
14. okt 2020

@ikaros332 ja som tieto depky mala v 22 a 23tt celé som ich preplakala, každý deň, keď sa ma priatel pýtal čo mi je, ani som nevedela povedať prečo🤷🏼‍♀️ A potom to prešlo, sama som sa nejako uvedomila, ze sa nesmiem utápať v depkách. Vyrábala som si jesenné dekorácie, to mi pomohlo. A namaľovala som sa ráno, to mi napočudovanie tiež pomohlo, aj keď som doma, v teplákoch, ale nalíčená a cítila som sa dobre sama so sebou. 😊

kiki68
14. okt 2020

Ja som mala, zabralo iba robit nieco , ako prerabat izbu a odist od svojich myslienok postupne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre