Ahojte baby,
este nikdy som neprispievala takto do diskusii a vzdy vas rada iba citam, ale dnes som sa vystresovala v praci a myslim, ze som si to zapricinila vlastnou vinou 😞 som v 17.tom tyzdni a uz dlhsie si vsimam, ze trpim zabudlivostou a "pripecenostou". A vdaka tej zabudlivosti vzniklo dnes absolutne pracovne nedorozumenie, z ktoreho som vysla ako klamarka 😞 aj som si poplakala... Sama nerozumiem, ze si na danu situaciu vobec nespominam a sefka ma teraz vnima ako klamarku, hoci mi to teda priamo nepovedala. Prezivam to tak, lebo ja som po pracovnej stranke perfekcionistka a vzdy sa snazim byt korektna a teraz takyto kiks. Dievcata, trpeli ste i vy v tehotenstve takou zabudlivostou a ze vam nedochadzali niektore veci? Ved ja si v praci uplne pokazim meno par mesiacov pred materskou 🤦♀️
@tiphanie anoooo, a po pôrode je to ešte horšie 😂😀 keď sa ma niekto niečo pýta na odpoviem že áno, a potom že, čo si sa ma pýtal/a?
@evitka83 jooooj evitka, za normalnych okolnosti by som to isla vysvetlit, ale toto sa neda vysvetlit... Znelo by to ako cista a trapna vyhovorka. A hlavne ked ja stale neviem ako to v skutocnosti bolo, lebo si vobec vobec neviem nato spomenut 🤦♀️ uplne my to pride ako akty X, ze sa taketo nieco moze stat tehotnej a ze to je jeden z priznakov 😂 ale tak sefka sa netvarila nahnevane, len naznacila, ze jej na tom, co hovorim viac veci nesedi a mala vlastne aj nejaky ten dokaz, tak som vedela, ze ma pravdu... No ale vlastne sa ani nic take nestalo, ide iba o byrokraciu, len ma to ohromne stve z principu, ze som ta posledna, co by chcela niekoho "podvadzat". Partner hovori, ze sefka ma snad za tie roky pozna a neurobi si usudok kvoli takej somarine. No snad ma pravdu...
Tak ja som mala zase tehotenskú nešikovnosť. Strašne veľa vecí som ako tehotná porozbíjala (sklo, porcelán...).
Jasne ale najhoršie že nik ti neverí že z tehotenstva. Inak vrcholí to 7/8 /9 mesiac
Ano,mala a mam ...ked som bola v 12tt som si v lidl nakupila menštruačné vložky,bola akcia😂...doma ukazujem mužovi,ze mam vystarano na mesice, a on ze mesiace to nebudem potrebovať 😎..az potom mi doslo...a ze som nevypla sporak, nezavrela auto,okno, nevedela kde mám penazenku (bola pod pazuchou)...a vela vela... teraz mam doma takmer 3 týždňové bábo,a neviem ci som už vyliečená, zatiaľ sa drzim😂
Jaj zeny a kojenim to bude este horsie 😂 v potravinach vyzeram pricetne asi ako Ozzy Osbourne 😂
@tiphanie presne...Veď hod si tému do Googlu a máš vedecky,lekársky aj ľudsky dokázané,že tehotné baby sú proste "mimo".Ja detto.Netráp sa.. bohužiaľ,vzniklo nedorozumenie a keď sama cítiš,že vysvetľovanie a riešenie nemá význam,nechaj to tak.Raz sa ospravedlniť zúčastneným,dôvod a mrzí ma to' stačí.Ja som napr.strasne nepozorna,nevnímam poriadne čo mi kto vraví,tiež z toho vznikajú podivné situácie..ale ja som vseobecne "alternatívna povaha"😃 kto ma pozná,kašle na to.Skor mi ale z nesústredenosti vzniká to,že za 20r bez nehody v tehotenstve už som nabúrala 2x,neviem normálne zaparkovať,chýba mi akási obratnosť fyzicky aj duševne,prekračujem rýchlosť..vôbec si to v danom momente neuvedomujem.A verím tomu,že ono to všetko je vďaka tehotenstvu.
mala som.. bola som totalne vygumovana.. teraz sa zase sem tam pristihnem ako sa hojdam v rade na pokladnu v Tescu, ci natriasam flasu mineralky.. 🤷♀️🤣
Ja som zabudla ratat peniaze a vôbec nič ma akoby nezaujíma, takže nad ničím nerozmýšľam😂, 29tt😄
@mariejenka
Už dávno som sa tak schuti nezasmiala.😊
babyy ale ja to poznam z opacnej strany..moja kolegynka a zaroven kamoska je fakt mudra zena, pali jej to viac ako mne...az do dna kedy otehotnela 😂 cim bola dlhsie tehotna tak to bolo horsie, pytala sa ma uplne na zakladne veci tykajuce sa roboty...spolu sme sa na tom strasne bavili, ale veduce az take pobavene z toho neboli 😂 volali sme to "tehotensky mozog"...hehe som zvedava ako ja na tom budem ked to raz pride 😂😂
@tiphanie nic nie je take zle aby nemohlo byt este horsie ☝🏻 Ja som si dala na sporak 1L vody na caj, a odisla som na wc, z wc som si sadla do gauca, potom si hovorim, joj trosinku si lahnem a natiahnem sa, kym som lezala tak rozmyslam, zavolam mamke ze pokecame, 5-10 min rozhovor, potom si lezkam, surfujem na internete a zrazu pocujem: tik, tik, tik 🧐 hmmm co to moze byt? Mozno suseda 🤷🏻♀️ Kaslat ved to isto prestane... ale ked to tikalo uz asi 10 minut.. uz som mala aj nervy z toho 😤 och, co zas robia ti susedia. Neskutocne toto ze vecer nedaju cloveku oddychovat. Aka drzost.... idem do kuchyne po pohar vody a tam 😱😱😱😱😱 jezuuuuu moj hrniec cierny voda nikde 🙈🙈🙈🙈🙈 - nuz - tehotenska demencia to nie je len tak, med lizat 😁😁 PS hrniec sa mi podarilo zachranit 😂😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?