Svrbenie v 15. týždni

babyttcirl
17. aug 2020

ahote tehulky,

Uz tyzden ma svrbi/boli tam dole. Lekarka mi dala macmirror a stale uzivam este utrogestan ale nie je to dobre.

Furt sa osivam, a nechce to ist prec. A pritom vsetkom som vyschnuta totalne a neviem ze co s tym. Idem k lekarke tebto tyzden ale som z toho hotova. Dokedy ste brali po ivf utrogestan? Mozem uz nieco ime? Oralne? A este co vam zabralo na svrbenie a mierny vytok (sem tam) ktory je nazltly?...
Ten macmirro by to mal zlikvidovat ale teda nejako ma to cele viac drazdi..

miskamichalka
17. aug 2020

@babyttcirl to bude mykoza. Mne pomaha canesten krem, a rosalgin vaginalny vyplach. Skus

babyttcirl
autor
17. aug 2020

@miskamichalka no ja uz som ochotna vyskusat vsetko.. vazne.. lebo toto vobec nie je sranda a neviem dobre spavat.

majuskabobi
17. aug 2020

@babyttcirl mne pomohol krem jenamazol, len uz nepamatam od ktoreho tyzdna sa moze aplikovat

miskamichalka
17. aug 2020

https://www.gynimun.sk/poradna/
Napis sem. Lekar kazdy den odpiveda na otazky

babyttcirl
autor
17. aug 2020

@miskamichalka ja si inak myslim ze uz mam aj alergiu na ten macmirror .. ze mam uplne rozhodene ph..

jana2518
18. aug 2020

@babyttcirl určiť vyskúšaj rosalgin, ja som mala neustále výtoky a z toho ma to uz potom všetko palilo svrbilo a vybrala som 5flasticiek rosalgin výplachu a pomohlo.

zuzanana_zuz
24. aug 2020

Ahoj, mne macmiror pomohol ale vratilo sa mi to o tyzden. Druhy krat mi uz vobec nezaberal, tak mi lekar predpisal tusim naxyl. Nazltly vytok robi prave ten Utros, a samozrejme macmiror ak ho neste stale beries.

babyttcirl
autor
24. aug 2020

@zuzanana_zuz tak prosim ta. Ziadnu infekcou nemam, ale ani mikrofloru. 🙂 cize lajtobacily totalne vymiznute. Teraz gynoflor davam.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre