Švagrinka v 6. mesiaci tehotenstva málo priberá

sovickovo
19. apr 2015

ahojte, mam svagrinku v 6.mes.tehotenstva, kt.je uz 8tyzdnov priputana k lozku kvoli nizko polozenej placente.
pred otehotnenim vazila 54kg, pribrala na 56kg,
pocas hospitalizacie v 15tt schudla na 54kg
a na poradni v 20tt vazila 56kg.
ubehol mesiac a ona ma 56,6kg.

myslite,ze je to vporiadku?

brusko sa jej zvacsuje..
poradnu ma koncom aprila..

nanka3
19. apr 2015

Ahoj, podla mna je to normalne, ja som pribrala v tehu 5 kg, ani brusko som nemala velke, rodina ma tiez len obhanala aby som sa najedla, bo chuda dieta, bude male a natodila sa mi dcerka 50cm a 3380g. Takze v pohode 😉

alena1808
19. apr 2015

@sovickovo moja sesterka je teraz tehotna, koncom jula ma termin a doteraz pribrala 3 kg. takze pohoda.

mishelita
19. apr 2015

@sovickovo ahoj, ja som v 22-hom tyzdni a pribrala som 1,5 kila a to mi chutia sladkosti 😀 takze ziadny stres ak je podla dr vsetko ok. moja mama pribrala tiez len nejake 4 ci 5 kilov.

sofijecka
19. apr 2015

Ja taham na 7 mesiac.pribrala som 3 kg..pri prvych slecnach som pribrala 20 kg..takze nie kazde tehu je rovnake..je to ok 🙂

barboritta
19. apr 2015

@sofijecka a nebudeš mať teraz chlapčeka?keď smiem byť zvedavá

jasminet
19. apr 2015

@sovickovo to uz mas aky prehlad o vahe svojej svagrinej??? 😕

moja mama pribrala za cele tehu 3-3,5kg po oba razy....

lavinis
19. apr 2015

No a co, ze malo pribera, pokial su s tym lekari ok a dieta je v poriadku

lubkavargova1
19. apr 2015

podla mna to je normalka 🙂 niekto priberie a niekto ani nie. Moja sestra strasne malo pribrala a ani by clovek nepovedal, ze je tehotna.

sofijecka
19. apr 2015

@barboritta zevraj dalsie dievcatko...no uvydime pri porode..termin mam 22.jula

hruska01
19. apr 2015

Já myslím, že pokud se cítí ok, tak to je v pořádku, každý přibere jinak, není potřeba se tím stresovat

barboritta
19. apr 2015

@sofijecka jej tak to budete babinec ako my. Ma napadlo že či nie chlapec ak si predtým viac pribrala pri dievkach a teraz menej. Ja tiež mám tri dievčatá a teraz neviem ešte čo bude ale pribrala som 2 kilá za 19 tt

ivet1371
19. apr 2015

Mna to riez napadlo ze chlapec ja som to mala tak.pri dcerach som pribrala dost à synoch hlavne pri poslednom som vela chudla à potom 6 kg pribrala

sofijecka
20. apr 2015

Nas by to potesilo ak by to bol chlapcek..Ale hlavne nech bude zdravucke..Budeme babo lubit tak ci tak...

luta13
20. apr 2015

@sofijecka velmi vam drzim palceky na chlapceka, nech vam Boh dopraje, kedze babinec uz mate...🙂 a vela zdravicka hlavne, ako pises, to je najhlavnejsie...😉

lele7
20. apr 2015

@sovickovo , pokiaľ bábo rastie, ako má, tak je to určite v poriadku. ja som napr. v 5.mesiaci, do štvrtého som mávala strašné nevoľnosti, schudla som asi 4kg a ešte stále som to nedohnala a oproti pred-tehotenskej váhe mám - 1,5kg. bruško rastie, ale pomaličky. hlavne, že bábo sa vyvíja tak, ako má 🙂

sofijecka
21. apr 2015

@luta13 Dakujeme velmi pekne...Dievcatka tiez chcu braceka 🙂

michaela80
21. apr 2015

@sovickovo v 24 tt som msla 5 kg oproti vahe pred tehu..potom ma vzali na 12 tyzdnov do nemocnice... schudla som tam 2 kg cize v den porodu som mala oproti vahe pred tehu 3 kg ...a nikto z lekarov to neriesil lebo mala zodpovedala vzdy danemu tyzdnu

jessica1996
22. apr 2015

Moja mama somnou schudla pocas tehu 20kg a mala som 3,25...neboj sa ked jej brusko rastie nemusi tolko pribrat, kazda to mame inac. Ja som sice pribrala uz vyse 13kg ale ja zerem :D neboj sa

sadika
28. apr 2015

ja som v 19 tt a pribrala som 1,5 kg

barboritta
1. máj 2015

@sofijecka tak sa hlásim, tri podobné tehotenstva -3 baby, jedno uuuuplne odlišné a taaaaadaa-tiež baba 😉

sofijecka
2. máj 2015

@barboritta takze 4 dievcatko budete mat?blahozelam...prajem veeela zdravia a drzte sa 🙂

barboritta
2. máj 2015

@sofijecka ďakujem a veľa zdravicka aj vám 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre