Svadba s veľkým bruškom

catrine23
20. aug 2014

Ahojte. Som v 22.tt a s priateľom mame v sobotu svadbu. Obidvaja sa veeelmi tesime na babo, aj ked vzdy sme ho chceli az po svadbe. No ale stalo sa. Tehotenstvo sme sa dozvedeli az v tretom mesiaci, takze datum svadby padol az na august. Chceme aby babo vyrastalo v uplnej rodine a preto sme chceli svadbu stihnut skor ako sa narodi. Bojim sa akurat ako sa k tomu postavia ludia ked nas uvidia ze mame svadbu, pretoze mam dost velke brusko. Mate niekto podobne skusenosti so svadbou s velkym bruskom? 😉 Nemali ste problemy s neprajnymi ludmi?

ancovec
20. aug 2014

My sme sa kvoli tehotenstvu nebrali, ale cochvila svadba bude 🙂 neviem sice kolko mate rokov, ale zas si nemyslim ze v otazke svadby a dietata rozhoduje vek, ale ked sa nebere len preto ze sa musite ale preto ze chcete tak vam mozu byt blbe ksichty na svadbe akurat tak fuk. Berete sa z lasky a dieta mate tiez z lasky, tak to ma byt! Nech sa strcia

hrjanka
20. aug 2014

😀 skôr som mala problém vysvetliť ľuďom, že sa fakt vydávam z lásky a nie preto, že "musím" - nikto nevedel pochopiť, prečo sa vydávam, keď nie som tehotná...

mima4
20. aug 2014

@catrine23
a to ta vazne trapia neprajni ludia? teda ludia, ktori ta nemaju radi a vobec ich nezaujima to, ze neberete sa len kvoli dietatku?

radsej si vsimaj tych prajnych 🙂

catrine23
autor
20. aug 2014

Ancovec snubenec ma 25 a ja 23 🙂 velmi sa lubime. My sme uz boli zasnubeni ale babatko sme planovali az o rok o dva no ale stalo sa tak sme si povedali ze sa zoberieme. 🙂

catrine23
autor
20. aug 2014

@mima4 az tak si ich nevsimam len nechcem riesit problemy potom a krive pohlady 🙂 a este sa chcem opytat ake ste mali saty? Princeznovske alebo len take obycajne padave? 🙂

mejjus
20. aug 2014

@catrine23 my sme na tom boli podobne 🙂 boli sme zasnúbení mali sme dátum svadby na jeseň, no baby sa hlásilo tak sme dali skôr , na jar sme mali svadbu a v lete malé ...sme z dediny, tu každý všetko vie, a má aj názor o všetkom :D no nás to netrápilo ..je to už 15 rokov ..

zonjushe
20. aug 2014

my sme mali svadbu ked dcerka mala 2 roky .. nechcela som sa vydavat tehotna a mat pocit, ze je to kvoli tehotenstvu ..

lucika20
20. aug 2014

ja som sa nechcela vydavat tehotna alebo kvoli tehotenstvu, kazdy sa ma pytal preco tak som povedala ze ja sa chcem vydat lebo chcem a nie ze musim, mala nam bola druzicka na svadbe, dnes ma slniecko rok a my z manzelom 25dni po svadbe

sofia132
20. aug 2014

Ja som mala svadbu nedávno, tiež v 20. týždni, bruško mi ešte až tak vidieť nebolo, šaty som mala princeznovské, ale ja som sa vydávala v zahraničí a celkovo svadba nebola veľká....proste sme to tak cítili, že sa chceme vziať, iných sme moc neriešili...dalo sa to zvládnuť, len som sa už večer cítila dosť unavená....nerieš, čo si pomyslia ostatní, je to Váš deň, tak si ho užite čo najviac 🙂

godzillka
20. aug 2014

my sa budeme brat ked budem v 22tt, brusko mam uz slusne a je mi uplne, ale fakt ze uplne jedno co si kto bude mysliet... 🙂

hviezdicka111
20. aug 2014

problem s neprajnymi ludmi? na ludi sa vykasli....ludom nikdy nevyhovies, aspon teda nie vsetkym 🙂 bud si ista, ze keby si aj nebola tehotna, trafi sa niekto, komu sa nebude pacit nieco ine...kto chce ohovarat atd, dovod si najde 🙂 cize toto by som urcite neriesila..pokial nemas zdrav. problemy, citis sa na to, ze si schopna svadbu zvladnut, nevidim problem 🙂

zutera
20. aug 2014

🙂 🙂🙂 moje, já jsem si brala mého manžela který pochází z velmi malé dediny kde jsou skoro vsici velmi věřící v 7 měsíci s už moji 5 letou dcerkou z předešloho manželství a s mými červenými vlásky. Myslím že když neroznesli v zubech mě tak tebe už vůbec ne 😉

lucinkao
20. aug 2014

Ja som sa vydavala v 6 mesiaci a nikto to neriesil a vela hosti ani nevedelo ze som tehotna 😀 aj sme sa zasmiali ked sa nas farar pytal na obrade planujeme spolu deti 😀

catrine23
autor
20. aug 2014

@mejjus presne tak , aj ja so snubencom sme z dediny a tu vie kazdy o tebe aj to co ty o sebe nevies :D je to t u nanajvys zaujimave 🙂 ale aj tak sa tesime 🙂
@sofia132 aj ja mam vybrate princeznovske saty 🙂 ano, som si vedoma unavy,samozrejme... ale mojim najvacsim problemom od 4.tt je zvracanie 🙂 my sa so snubencom velmi lubime. Zasnubili sme sa minuly rok na jar a svadbu sme planovali buduce leto tak sme este nemali urceny datum. No ale podarilo sa nam babatko, tak sme to brali ako dobry dovod na to aby smr nasu lasku specatili 🙂
@lucinkao :D :D to ste mali fajn no mne vidno brusko 🙂 takze nas sa to asi nespyta 🙂
Vdaka za rady baby 😉

lucinkao
20. aug 2014

@catrine23 vsak aj mne bolo a este som mala aj obtiahnute saty 😉

catrine23
autor
20. aug 2014

@lucinkao a aj tak sa vas to farar opytal? 🙂 no teda 🙂

lucinkao
20. aug 2014

@catrine23 hej opytal co uz mal to napisane musel 😉

mymimi
20. aug 2014

Ahoj, ja som sa vydávala v siedmom mesiaci tehotenstva, lebo jednoducho sa skôr nedalo - presne tak ako u teba vďaka nevoľnostiam a zvracaniu..dva krát sme posúvali termín, lebo som bola v nemocnici na infúziách..jednoducho sa nedalo..vôbec som neriešila, čo si kto myslí, bola som rada, že žijem...svadbu som prežila, aj keď som bola véééľmi unavená a neužila som si to tak, ako som si vysnívala...ale človek mieni, pán Boh mení.... 😉 /hostia však boli veľmi spokojný a výborne sa zabávali..boli sme do rána 6, 00 😅..takže ja total K.O/

marienka1980
20. aug 2014

@catrine23 Ja som mala svadbu tento víkend 🙂 a zasnúbili sme sa v decembri 2013 na vianoce a vtedy sme sa dohodli že až vtedy sa vezmeme keď sa nám podarí bábo, aby sa narodilo do ucelenej rodiny 🙂) Ja to vôbec neberiem tak že len kvôli tomu ma môj drahý zobral za ženu, lebo sme pre toto krásne stvorenie bojovali roky..., už vidieť bruško a aj na fotkách vidieť, a nevadí. Možno si niekto myslí že len kvôli tomu sme sa zobrali, ale koho to zaujíma?? My vieme svoje, a to je najpodstatnejšie. ..🙂) takže buď kľudná 😉

catrine23
autor
20. aug 2014

@mymimi tak to ti verim... nas problem bol ze skorsi datum na svadbu farar nenasiel. 🙂 a tie nevolnosti mam stale... dufam ze to prezijem 🙂 vsak napisem potom ako co 🙂
@marienka1980 takgratulujeeem 🙂 aj k svadbe aj k babatku 🙂 tesim sa s tebou... a kedy mas termin? 🙂

rebeka7501
20. aug 2014

@catrine23 žijeme v 21. storočí, prečo ťa zaujímajú ostatní ľudia ? budú vás živiť ? budete od nich odkázaní ? prečo stále hľadíte na názory ostatných ? robte s manželom to čo uznáte za vhodné vy a nie okolie.

catrine23
autor
20. aug 2014

@rebeka7501 mas pravdu, len som mala zly pocit z toho a ani som sa kvoli tomu poriadne netesila na svadbu 🙂

rebeka7501
20. aug 2014

@catrine23 na zlé pocity sa vy.... uži si svadbu a tešte sa z bábätka. Veľa šťastia prajem 🙂

catrine23
autor
20. aug 2014

@rebeka7501 dakujeme krasne 🙂

catrine23
autor
20. aug 2014

@zutera no aj ja so snubencom pochadzame z dediny takze viem ako to tam chodi 🙂

marienka1980
20. aug 2014

@catrine23 ďakujeme, máme 25.dec ale budem mať cisarsky, tak okolo17-18 dec. aby sme boli už doma na Vianoce a aby ani môj lekár nemusel prísť 25-eho 🙂)

janickacrazy
20. aug 2014

@catrine23 u nás sestričky rozprávajú jeden príbeh, že doviezli tehotnú nevestu priamo do porodnice bola v 8.mesiaci a porodila v den svojej svadby no bolo z toho riadne halooooooo tak sa nestresuj v 22.týždni je to v pohode 🙂

bonaqa2013
20. aug 2014

@janickacrazy tak to je ešte šťastný príbeh. Ale mojej kolegyne svokra sa vydávala tiež tehotná, a na svadbe začala krvácať. Na druhý deň sa ocitla v nemocnici - potrat, prišla jej svokra a povedala: Tááák a už máš tam decko.
potom čakali asi 8 rokov kým sa zadarilo. A viacej detí nemajú, len 1 syna.

catrine23
autor
20. aug 2014

@ marienka1980 my mame termin 23.12. 2014 ale uz sa nam to 2krat posuvalo. Najskor na 17.1. A potom na 23.12. Uvidime kedy to bude. Ja nechcem cisarsky, tak uvidime 🙂 tesime sa 🙂

catrine23
autor
20. aug 2014

Ja sa komplikacii na svadbe nebojim.... zajtra mam poradnu no zatial bolo vsetko v poriadku 🙂 len sa mu ako si nechce kopkat 🙂
@marienka1980 a uz vies co budes mat? 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre