Svadba a tehotenstvo

fibinka001
12. jún 2012

🙂 Ahojte mile maminky, ktora z vas sa vydavala v cca 20tt? vybehlo vam velmi brusko? Ja som v 19tt a brusko je este male, tak snad sa navleciem do svojich siat snov 😀 lebo mam z toho akosi strach 😒 svadbu mame teraz 30.6 🙂

bbbarunka
12. jún 2012

ahoj. ja som sa vydavala v siestom mesiaci a brusko mi takmer vobec nebolo vidno. ale je to dost individualne. drzim palce🙂

luciferkax
12. jún 2012

Ahoj, ja som sa vydávala v 19 tt, bruško malilinké :D :D no ked som čakala druhé bábatko, tak som v 19 tt mala brušisko riadke :D

alka221
12. jún 2012

ahoj, ja som sa vydavala v 5tom mesiaci, a brusko som mala teda uz riadne..strach nemusis mat, ja som si to uzila, napriek tomu, zesom bola tehotna, jedine, co mi rano opuchali nohy uz a nepila som alkohol..inak vsetko super 😉 drzim palce, a vela stastie v spolocnom zivote 🙂

fibinka001
autor
12. jún 2012

@alka221 Dakujem krasne... ja este nemam velke brusko... hadam to este vydrzi dva tyzdne 😉 a naozaj uprimne dakujem za zelanie 🙂

alenka600
12. jún 2012

@katren Ty si neskutocnaaaaa 😎 😎 😎 😎 😎

katren
12. jún 2012

@alenka600 co???? ved to su 2 minutky....tolko aj zalozenie novej diskusie trva 😝

alenka600
12. jún 2012

@katren Vsak Ty si uplne super. To je dokonale aky mas prehlad!

katren
12. jún 2012

@alenka600 nemam prehlad 😀 😀 😀 len pouzivam vyhladavac 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre