Strie v šiestom mesiaci

doliva
6. apr 2013

Dnes som sa pozrela do zrkadla že reku pozriem či nemám ešte viac strii....A nastal šok,cez ten moj veľký zadok som si nedovidela na strie 😀 vyborne a to som v 6-mesiaci....Baby to aj schudnem po pôrode či to už pôjde zo mnou dole vodou???

zuzulla7
6. apr 2013

Po porode schudneš, ale strie ti uz ostanú 🙂

doliva
autor
6. apr 2013

@zuzulla7 a nevyblednu ani nič?Lebo milujem tie herečky že keby som sa natierala pred tehotenstvom aj po čas tehotenstva tak sa mi toto nestane....Hlúposť natierala som sa aj pred aj počas a strii mam na prsiach kopec..

reni1512
6. apr 2013

@doliva to je genetika, nezmizne to uz nikdy, mozes to zosvetlit, pripadne si to dat niekde upravit v derma centre.. ale nema to nic spolocne s kremami 🙂

doliva
autor
6. apr 2013

@reni1512 a moja mamka nema vôbec vravela to len ja som taký chudenček 🙂

melisaaa
6. apr 2013

@doliva ja mam strie na prsiach, bokoch a zadku, ale to po prvom tehu a to som pribrala 28 kg, ale na brušku nemam ani jednu, a teraz nove nepozorujem, zatiaľ a to som už aj dosť pribrala 😀 a neboj schudneš po porode, ale niekomu to ide dole hned a niekomu ako mne s trapením, cvičením a dietou, ale dala som ich dole 🙂

reni1512
6. apr 2013

@doliva juj 🙂 tak mozno babka... moja zase mala a ja zatial nemam, no pupek mi uz rastie kvalitne, mam ich ale na nohach na opacnej strane ako je koleno a na zadku mam taku celulitidu, ze to budem mat co robit, sakramentsky otrasne to vyzera..

doliva
autor
6. apr 2013

@reni1512 ta sme dopadli 😀

doliva
autor
6. apr 2013

@melisaaa no a ja zas na prsiach a otrasne veľa!!! už aj pred mužom sa vyzliecť hanbím 😖

reni1512
6. apr 2013

@doliva no comment 😀 a to som zvedava ako budem vyzerat po porode, ked budem chciet ,,vsetko stihat" 😀

melisaaa
6. apr 2013

@doliva no ja ich mam biele a ked som schudla tak ich skoro nebolo vidieť, teraz ked som nabrala tak su viditeľnejšie, horšie ak ich maš take červene, ako niektore baby a mužík to prežije, hlavne, že bude mimi v poriadku 🙂

doliva
autor
6. apr 2013

@reni1512 čo sme nieake herečky všetko zvládneme a ked nie mame predsa babky 😀

doliva
autor
6. apr 2013

@melisaaa červené???pchh bordové !!!! u mňa si nevšimneš cicky ako prve ale strie 😀

melisaaa
6. apr 2013

@doliva tak si ina a čo, budeš jedinečna pre toho svojho 😀 😀 😀

barboritta
6. apr 2013

@doliva no a čo,myslím si že drobec sa rád napije aj z takých 😀 jemu to vadiť nebude

linda20111
6. apr 2013

@doliva ja som pribrala z 48kg na 68, teda 20 kg pocas celeho tehotenstva, zhodila som po porode za tri mesiace zatial 17 kg

doliva
autor
6. apr 2013

@melisaaa si ma nepomýli ani keby chcel 😀 😀

doliva
autor
6. apr 2013

@barboritta toto mám jedno šťastie že sa mi neposmieva len raz mal takú poznámku že už by nemuseli viec rásť že už až veľa ale si musel vypočuť moju náuku a tehotenstve tak ho to prešlo raz.dva 😀

doliva
autor
6. apr 2013

@linda20111 no ja som v 6.mesiaci a s 55 kg na 63 kg zatial 😀

barboritta
6. apr 2013

@doliva a ked bude mať o 10-15 rokov pivný pupok možno alebo iný nedostatok,na koho to hodí mm?pre naše detičky všetko vydržíme,však tie strie trocha vyblednú,neboj

doliva
autor
6. apr 2013

@barboritta tak,tak ja neľutujem ani jednu striu ale keby že sa daju odstrániť tak sa nebudem brániť 😀

barboritta
6. apr 2013

@doliva a najlepšie aj spolu s kilami 😀

sense
6. apr 2013

@doliva strie nezmiznu len vyblednu....ja nemam na bruchu ani jednu a na prsiach sa mi urobili hoci kremujem aj jedno aj druhe, lenze brucho mi rastlo postupne a nieje nijak extra velke takze sa stihla koza prisposobit zrejme a prsia mi narastli zo dna na den pomaly o dve cisla a na kazdom mam asi zo tri strie a ratam s tym ze ked sa naleju prsia mliekom bude ich viac,....ale tak co uz nemozem mat predsa vsetko a radsej zdrave dieta a par strii kt. akosi uz ku mne budu patrit ako ziadnu striu a mat ine starosti....

melisaaa
6. apr 2013

@doliva tiež som 24 tt a rovnako + 8 kg 😀 a už si z toho nič nerobím 😀

gervidda
6. apr 2013

ja 7.mesiac a +17kg, ani ja si z toho nic nerobim. Zatial strie na bruchu a zadku nemam, ale na prsiach ano. ☹ Ale co som mohla cakat, ked z lentiliek za chvilu vyrastli melony.

doliva
autor
6. apr 2013

@barboritta
@sense
@melisaaa
@gervidda ja už si s toho robim srandu 😀 váhu som odniesla k babke nech ju ani nevidím,a vždy ako prídem s poradni a pozriem na uvedenú váhu poviem : zas ta váha zle vážila 😝 a odbalím si brumíka a veselo si priberám dalej 🙂 😉

tea333
6. apr 2013

@doliva schudnut mozes vsetko aj rychlo, strie ostanu. ja mam po 2 tehotenstvach strie uplne vsade. cudujem sa ze ich nemam aj na tvari 😲
vyblednu, opalia sa, ale budu tam 😅

doliva
autor
7. apr 2013

@tea333 a to asi v plavkach velmi vidiet ze?

tea333
7. apr 2013

@doliva je to vidno, ta koza ostane ina, taka lesklejsia, svetlejsia, ale zas muzi si to tak nevsimaju. moj
ma strie absolutne na haku, hlavne ked budem mat postavu ok 😉

doliva
autor
8. apr 2013

@tea333 ta ja len dufam ze vybletnú ale už som sa zmierila zo svojim osudom 😀

milota164
25. dec 2015

treba natierat natierat a natierat aby bola pokozka co najpruznejsia. Ja som pouzivala krem proti striam od Bepanthenu a pomahal mi.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre