Dnes som sa pozrela do zrkadla že reku pozriem či nemám ešte viac strii....A nastal šok,cez ten moj veľký zadok som si nedovidela na strie 😀 vyborne a to som v 6-mesiaci....Baby to aj schudnem po pôrode či to už pôjde zo mnou dole vodou???
@doliva ja mam strie na prsiach, bokoch a zadku, ale to po prvom tehu a to som pribrala 28 kg, ale na brušku nemam ani jednu, a teraz nove nepozorujem, zatiaľ a to som už aj dosť pribrala 😀 a neboj schudneš po porode, ale niekomu to ide dole hned a niekomu ako mne s trapením, cvičením a dietou, ale dala som ich dole 🙂
@doliva no a čo,myslím si že drobec sa rád napije aj z takých 😀 jemu to vadiť nebude
@doliva ja som pribrala z 48kg na 68, teda 20 kg pocas celeho tehotenstva, zhodila som po porode za tri mesiace zatial 17 kg
@barboritta toto mám jedno šťastie že sa mi neposmieva len raz mal takú poznámku že už by nemuseli viec rásť že už až veľa ale si musel vypočuť moju náuku a tehotenstve tak ho to prešlo raz.dva 😀
@linda20111 no ja som v 6.mesiaci a s 55 kg na 63 kg zatial 😀
@doliva a ked bude mať o 10-15 rokov pivný pupok možno alebo iný nedostatok,na koho to hodí mm?pre naše detičky všetko vydržíme,však tie strie trocha vyblednú,neboj
@barboritta tak,tak ja neľutujem ani jednu striu ale keby že sa daju odstrániť tak sa nebudem brániť 😀
@doliva a najlepšie aj spolu s kilami 😀
@doliva strie nezmiznu len vyblednu....ja nemam na bruchu ani jednu a na prsiach sa mi urobili hoci kremujem aj jedno aj druhe, lenze brucho mi rastlo postupne a nieje nijak extra velke takze sa stihla koza prisposobit zrejme a prsia mi narastli zo dna na den pomaly o dve cisla a na kazdom mam asi zo tri strie a ratam s tym ze ked sa naleju prsia mliekom bude ich viac,....ale tak co uz nemozem mat predsa vsetko a radsej zdrave dieta a par strii kt. akosi uz ku mne budu patrit ako ziadnu striu a mat ine starosti....
ja 7.mesiac a +17kg, ani ja si z toho nic nerobim. Zatial strie na bruchu a zadku nemam, ale na prsiach ano. ☹ Ale co som mohla cakat, ked z lentiliek za chvilu vyrastli melony.
@barboritta
@sense
@melisaaa
@gervidda ja už si s toho robim srandu 😀 váhu som odniesla k babke nech ju ani nevidím,a vždy ako prídem s poradni a pozriem na uvedenú váhu poviem : zas ta váha zle vážila 😝 a odbalím si brumíka a veselo si priberám dalej 🙂 😉
treba natierat natierat a natierat aby bola pokozka co najpruznejsia. Ja som pouzivala krem proti striam od Bepanthenu a pomahal mi.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Po porode schudneš, ale strie ti uz ostanú 🙂