Stres v tehotenstve

martinamala123456
10. dec 2018

ahojte zienky,

chcem sa opytat, myslite si, ze stres v praci ublizi nejako babu?
Pracujem s ludmi a mam kazdodenny stres v robote, dost ostre vymeny nazorov velakrat som musela volat az policiu na ludi tak si viete predstavit v akom strese som....
casto ma az trasie od nervov...a bojim sa aby som nejako neublizila babu

meredith83
10. dec 2018

@martinamala123456 No nie je to dobre mat az taketo stresy. So zamestnavatelom si sa rozpravala? Mozno by bola dobra PN hlavne cez sviatky kedze som si vsimla ze ludia su horsi pred a cez sviatkami...

Moja mama robila barmanku cele noci az do konca. A som v pohode ale nemala az take stresy...

nikpa
10. dec 2018

@martinamala123456 samozrejme, ze sa všetko prenáša na babo. Zamysli sa či ti tie peniaze ktoré tam zarobis stoja za to... a ked tak sa skus spytat gynekológa na poradni čo ti povie na stres v tehotenstve.

asia83
10. dec 2018

@martinamala123456 Poznám takú, čo od stresu potratila. Dajte sa vypísať ako práceneschopná.

ivka2112
10. dec 2018

Mne gynekolog kvoli stresoveh praci kazal pracovat len 4 hodiny denne, a potom ma aj tak priebezne dava na PN.

juliet86
10. dec 2018

prosim ta to comas za pracu? neviem si predstavit.. a nie ke to dobre. tieto stavy skodia babatku

ivka2112
11. dec 2018

Aj mne povedal ze stres skodi, lebo to babatko citi presne to iste co ty. Navyse, zo stresu mozu byt aj rozne komplikacie, napriklad tvrdnutie bruska, atd. Mala by si to zvazit.

martinamala123456
autor
11. dec 2018

@ivka2112
no tak to tvrdnutie mavam teraz skoro kazdy den aj niekolko hodinove ani chodit nemozem vtedy...zajtra idem k doktorke tak uvidim co mi na to povie....:/

ivka2112
11. dec 2018

@martinamala123456 no zalezi od doktorky, mna moj doktor s tvrdnutim v 22tyzdni nechal doma na tri tyzdne a dal magnezko. Oddych od prace vyborne pomohol🙂

pauli_cka
21. dec 2018

Stres je strasna svina, aj ja som sama na sebe zazila neskutocne dlhodobe stresujuce obdobie. Plac na dennom poriadku na konci pracovnej doby, potom doma v naruci muza, este ze bol taka opora,inak by som sa zrutila. Vtedy som z toho uz mavala zdravotne problemy. Snazili sme sa o babo ale vobec sa nam nedarilo. No a napokon som dala vypoved a uz o tyzden od odchodu z roboty sme pocali. Takze aj to o niecom vypoveda. Ak sa inak neda v praci dohodnut, odporucam odist. Pre zdravie vase aj babatka to urobte. Drzim palce velmi

ketty251
9. jan 2019

Áno môže to zle vplývať na dieťa. Najlepšie je porozprávať sa o tom s doktorom a či by ťa nemohol dať na rizikové a nechať doma.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre