Stres v 18. týždni tehotenstva

30. nov 2020

Ahojte mamičky žienky som v 17+2 tt a mame problémy v rodine veľa je toho teraz na mňa aj keď sa snažím vyvarovať stresu niekedy to nejde napríklad od včera ma drží take stresové klbko skoro ráno som sa zobudila a zase stres asi aj preto že momentálne je priateľ preč nemá ma kto ukľudniť potešiť keď mam takýto stres mam strašný tlak a bolesť v podbrusku niekedy mi aj stvrdne myslite že mam ísť lekárovi aby pozrel či je všetko v poriadku ? Ako ste sa vyvarovali stresu vy v tehotenstve

miiriaam
30. nov 2020

Daj si magnezium, mozno pocuvaj nejaku meditaciu na ukludnenie.. Ja ked som sa rozculila prve tyzdne, mala som to iste... Ale myslim si ze lekar ti nic neda jedine magnezium.. Ale pozriet ta moze, ci je vsetko ok, no ukludnit sa musis sama 😊 drzim palec.

elizabet173
30. nov 2020

pusti si nejakú peknú hudbu, mysli pri tom na tvoje bábätko, choď sa prejsť do prírody a riaď sa heslom - najväčší stres mi v živote spôsobovali veci, ktoré sa nakoniec ani neudiali, len som sa ich bála.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre