Ahojte som 13 +5 tt zo začiatku tehotenstva som mala chuť na sex ale teraz vôbec odmietam stále priateľa a je z toho zúfalý ja za to nemôžem proste som úplne teraz stratila chuť čo sa to deje ako to mam zmeniť
Nuz, si tehotna. Keby si mala rizikovu graviditu a nemozes mat sex celych 9 mesiacov,tak sa priatel rovno hodi z mosta ci co ? Vedel snad do coho ide, ked ste planovali tehotenstvo... To ako sa citis, molokedy v nom vies ovplyvnit, ked ta valcuju hormony.
To tak byva to nic ..
Neboj 😉 ja som mala chuť, potom som bola na kontrole a lekár mi povedal, že je malá nízko a nemáme mať sex, takže kontrola o mesiac... potom sa už k tomu nevyjadril, ale ja som už nemala chuť.. až večer pred pôrodom som na neho hupla 🙈 a po pôrode som sa nevedela dočkať kedy skončí 600nedelie 😁
Nijak to nezmeníš, hormóny sú hormóny... Ja som tiež stratila chuť na sex, chvíľu sa mi protivil aj partnerov dotyk a najradšej som bola keď bol ďaleko odomňa :D No budiš, tehotenstvo má aj špatnú stránku ale všetko postupne prejde neboj ;)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?