Strach o bábätko v 27. týždni

rossaa
29. aug 2015

Ešte 1 otázka ak s bábätkom niečo nieje v poriadku by mi telo predsa dalo vedieť či nie ? ako to vlastne je ? To by som mala bolesti alebo niečo také zle by som sa cítila a už som v 27 týždni to už je menšia pravdepodobnosť potratu alebo niečo zlého či ? Dakujem

l1991
29. aug 2015

@rossaa telo by ti to povedalo, pravdepodobne by ta bolelo brucho a neviem co vsetko, ale na take veci nesmies mysliet, babo je v poriadku, maju svoje aktivne aj pasivne dni... skus ho troska postuchat neublizis mu tym neboj sa, stat sa v brusku moze hocico aj tyzden pred porodom, nikdy nevies... ale ako pisem nemysli na take veci, si to len privolavas, musis mysliet pozitivne....skus si najst nejaku polohu, ktora sa mu nepaci, mozno sa zobudi ( deticky v brusku vela casu prespia), moja poloha je napr na lavom boku to nema rad a v tedy kope ako divy ( ako by sa chcel dostat von), niekedy sa babatko v brusku len puci, moj bol do nedavna otoceny stale tvarickou dnu ( cize do mna), a preto som aj pohyby zacala ja osobne citit az niekde okolo 20-25 tt a bolo vsetko v poriadku 🙂 nemaj strach a ak sa obavas kludne chod na pohotovost a jednoducho povedz ze ho necitis nech ta skusknu ci je vsetko ok... 🙂

safranca15
29. aug 2015

nesmies na take nieco mysliet a urcite by si prisla na to keby sa babo nehybe a mala by si kontrakcie takze by ta strasne zacalo boliet brucho alebo krvacat a urcite ist hned do nemocnice no pokial ti doktor-ka nenaznacili alebo nepovedali narovinu ze nieco hrozi ani sa tym nezatazuj to je to najhosie co by si urobila

simculllka
29. aug 2015

ahoj, ja mam ten isty problem, ze niekedy sa uplne nezmyselne bojim o babatko a tiez som rozmyslala ako ty, ze ved keby sa nieco zle dialo, telo by mi to dalo nejako vediet. U mna bol problem v tom, ze male este velmi malinko citim a v porovnani s inymi tehulkami v rovnakom tyzdni som ja bola ta, co nic necitila a to som uz druhorodicka. Dobre sa tu pise, ze nemysli na zle, ale viem sama, ze aj ked si dvestokrat poviem, ze nejdem mysliet na zle, napadne ma to aj tak. Asi je to tym, ze tu clovek hodne cita take zle veci, teda aspon ja som tu nasla aj take blogy, kde maminy pisali, ze potratili aj vo vyssom stadiu tehotenstva a ono sa to na cloveka nalepi. Poradit ti neviem, ja sama som v tomto taka stratena, ale dufajme, ze tvoje aj moje babatko pride na svet uplne v poriadku a ze v brusku sa maju super. A inak, ja som uz druhorodicka, mam doma malu 11-mesacnu dcerku a pri nej som teda takto tehotenstvo neprezivala, vtedy ma taketo veci vobec nenapadali, takze fakt neviem,cim je to sposobene, ze toto druhe tehu prezivam akosik inak a akosik mam viac strachu o babatko. Drzim palce.

sibalka21
29. aug 2015

po pravde by ti telo vobec nemuselo povedat ze sa nieco deje.... kolkokrat sa uz stalo ze babatku prestalo bit srdiecko a zena o tom vobec nevedela.... ale uz si v 27tt tak sa nestresuj a pripravuj sa na bejby 🙂 keby sa moc bojis zbehni na pohotovst

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre