Sťažené dýchanie v ľahu na chrbte.

miirkka1
16. okt 2019

Ahojky...som v 19tt,ale uz nejak dlhsie,neviem,ci to bolo aj pred tehotenstvom,sa mi tazko dycha len v lahu na chrbte alebo ked som v takom sklone na chrbte...ako keby ma nico skrtilo a taky tlak na hrudi..po case to prejde a rani ked vstanem,to necitim..neviem,ci to ma suvis s tehotenstvom,kedze som to mala aj v prvom trimestri..vravela som o tom aj gynekologicke ,ale nijak.sa nevyjadrila.Ked stojim,je vsetko v poriadku...ci to moze byt psychicke?Ale neviem preco,lebo akonahle sa dam na bok,je to ok.Poradte,ak mate skusenosti bok

evkakozickova
16. okt 2019

@miirkka1 A nepovedali ty že máš ležať len na boku ? Áno aj ja som to také mala a povedali mi že je nebezpečné ležať na chrbte že dieťa tlačí na nejakú žilku či čo pozri aj na nete to je

miirkka1
autor
16. okt 2019

@evkakozickova nie nic mi nevraveli...a to moze byt aj tak skoro?Ked bolo aj malinke?Lebo ja uz ani neviem,kedy to zacalo..idem si o tom precitat

evkakozickova
16. okt 2019

@miirkka1 áno môže ja som to mala celé tehotenstvo kázali mi spávať len ja boku ani na sone som nedokázala ležať na chrbte

lula313
16. okt 2019

@miirkka1 aj ja som to mala pri oboch tehu, až má dusilo. Maternica tlači na dutu žilu, musis spat na boku, lebo hrozí až smrt dietata

miirkka1
autor
16. okt 2019

Dakujem vam,ja ze mam nieco s plucami alebo srdcom.

lindusss2016
16. okt 2019

@evkakozickova nie je to zilka, ale duta zila

joysi
17. okt 2019

@miirkka1 ja som v 29tt a je naozaj priam nemožné ležať na chrbte :-/ takže celú noc striedam ľavú a pravú stranu 🙂

evkakozickova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jeltica
17. okt 2019

@miirkka1 Bohuial sme si tymto presli skoro vsetko, mala som to pri prvej a mam to aj teraz pri druhej :/ Je to velmi neprijemne...

miirkka1
autor
17. okt 2019

Dakujem vam, nechapem,ze mi doktorka nic nevravela..nechtiac som zmazala spravu od Evka Kozickova,prepac.
Citala som o tom na internete,len vsade pisali,ze to byva v 3trimestri,ja to mam hadam aj od prveho..

evkakozickova
17. okt 2019

@miirkka1 nevadí no je to nepríjemné len lež na boku 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre