Stále chorá počas tehotenstva

pauli_cka
5. feb 2019

Baby,poradte mi. Ja som vseobecne velmi citliva na chlad ale teraz ked som tehitna (momantalne 23 tt) som chora fakt ze nonstop. Uz od oktobra sa to so mnou taha, s malymi prestávkami kedy bolo dobre. Stale mam chytene hrdlo a nádchu. Antibiotika som brala v oktobri,nechcem teraz dalsie. Skusam vselico,dopujem sa cesnakom,cibulou,citronom,vitaminom C,zinok,zazvor v primeranom mnozstve... ide ma uz vyrutit. Velmi sa bojim ze ked sa krpec narodi,budem vecne chora a odo mna aj on ☹ Mate niekto nieco vyskusane co vam zabera? Kloktanie slanou vodou neponaha

pribinak
5. feb 2019

Vsak ked si neustále chora, skus imunologickú

ehja129
5. feb 2019

@pauli_cka Neviem ti pomôcť, ale sama mám podobný problém. Odkedy mám krámy (cca 10r) som chorá vždy tak cca týždeň pred a počas krvácania a potom to prejde. Je to určitý PMS? Alebo nejaká porucha?

saslavka73
5. feb 2019

Bola si na ORL? Nepracujes resp nezdrziavas sa v prievane? Ja som to necítila ale stále som bola chorá potom som prišla na to že v práci sedím v prievanovej zóne. Išla som náhodou do inej roboty odvtedy mi nič nebolo. Ja som mala stále hrdlo, uši.

lenadka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marthuska
5. feb 2019

@pauli_cka citliva na chlad: ok,ovliekaj sa poriadne. Daj si tielko, pančuchy pod nohavice. Nemozes byt chora. Umyvaj si ruky (staci obyc mydlo ni antibakteriálne, ale mydli dlhsie), cesnak je ok. Zazvor nie,moze sposobit prekrvenie. Kloktaj slanu vodu ale tak ako sa ma: poldeci vody vlaznej, sol, zamiesat, aby to bolo dost slabe. Klokatj s prestavkami cca 1min. Potom pol hodinu nic nepi, nejedz. Opakuj aspon 5x za den. Nevrav ze totot nepomaha. Drzim palce

marthuska
5. feb 2019

@lenadka sestrin s ypsilonom som este nevidela 🙂

lenadka
5. feb 2019

@marthuska prepáč, no už teraz áno. 😰

lenadka
5. feb 2019

@pauli_cka @pauli_cka skús užívať colostrum, to je všeobecne na imunitu, môžu aj tehotné a malinké detičky. Sestrin malý teraz užíva colostrum na odporúčanie imunológa a ja ho mám doma tiež stále. Ako tehotná dom užívala si kvapky z Kapucínky tá je dobrá na hrdlo a močové cesty.

@marthuska opravené 😘

juliet86
6. feb 2019

skus zi nechat urobit celkove odbery.... krv plus vytery plux imunolog. aky kvalitny mas spanok? co ta v zivote stresuje? v akom prostredi sa pohybujes? doma v zivote? po tehotenstve by si mohla benefitovat z otuzovania. vycisti prostredie doma. nove obliecky prip. vyvar obliecky. vetraj. nech vam profi firma vytepuje. skus produkt baciltrafil. ak mas zlozvyk dotykat sa tvare prestan s tym plus si umyvaj ruky casto. dezinfikuj klucky. a kup si kvalitne prirodne oblecenie tj vlnene ponozky bavlnene tricka kozene topanky bundu s perim vlnenu ciapku a sveter. drz sa

sisko76
6. feb 2019

Ahoj. Ja odporucam Vitamin D3! Je to fakt zazrak, v poslednej dobe ho vsade ospevuju, ale moze to byt pravda. Ludia ho vraj maju nedostatok, mali by sme sa vraj KAZDY den opalovat nahi (nenatreti UV kremom!!) 20 minut, aby sme ho mali dostatok. Nastuduj si o nom, ako brat v tehotenstve.My ho uzivame cela rodina kazdy den cely rok okrem tych dni, ked sa v lete opalujeme. Uzivame DvitForte, deti 1kvapku dospeli 2 kv denne.

saslavka73
6. feb 2019

@sisko76 No a mozes porovnať pred a po užívaní?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre