Sťahy maternice v 14. ťýždni?

sobinka707
5. mar 2011

Ahojte baby, som tu nova a toto je aj moje prve tehotenstvo. Som v 14tt a vcera sa mi na WC stalo, ze ked som tlacila 😠 tak zrazu mi zacalo tak zvlastne sklbat bruskom a vnutri som citila nieco ako stahy. Opakovalo sa to asi 4-5x, volala som doktorovi a sestricka mi povedala, ze to mohli byt obranne reflexy maternice a nemam sa coho obavat. Aj tak som vyplasena, ci som neublizila babatku a teraz sa bojim ist aj na WC, aby sa mi to nezopakovalo. Nemate s tym niektora skusenosti? Dakujem za kazdu odpoved, krasnu sobotu zelam

latvia
5. mar 2011

@sobinka707 tie stahy maternice boli kvoli tvojmu tlaceniu, maternica bola podrazdena tak takto zareagovala. myslim ze babatku to neuskodilo, pokial sa to stalo len raz. ak sa ti to bude opakovat, ten pocit tvrdnutia maternice alebo nejake krce a stahy, tak zacni brat magnezium, malo by pomoct na tieto krce

sobinka707
autor
6. mar 2011

@latvia dakujem ti velmi pekne, zatial sa mi to neopakovalo, si poklad, si ma ukludnila, dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre