Špinenie v 5. mesiaci

kiss1234
26. jún 2020

Ahojte baby prosím vás o radu som v 22tyzdni som už cca 3tyzdne po amnezii teda po odbere plodovej vody a keď som išla na vecko na malú potrebu nasla som si na toaletnom papieri krv mam robiť paniku alebo to tak býva? Som prvorodička teda som neskúsena a som sama doma momentálne.. Co sa mohlo stať? Ďakujem za každú odpoveď

julsh123
26. jún 2020

@kiss1234 ahoj, síce s týmto nemám žiadnu skúsenosť a mam pre môj pokoj zakúpený angelsound, ale určite by som išla na pohotovosť. Možno len praskla nejaká cievka, ale môže to byť aj niečo zlé, tak pre istotu šup k lekárovi.
Drzim palce 🍀 Daj potom vedieť ako si dopadla.

heln
26. jún 2020

Ahoj, keby slo o spinenie, tak ti napisem nepanikar. Citala som, ze pokial zena nekrvaca viac ako 24 hodin a nema bolesti alebo krce, tak netreba robit paniku. Ale krvacanie netreba podcenovat, tak by som povedala necakaj a chod na urgent, pozru ta a budes vediet. Moze to byt len prasknuta cievka, ale moze to byt aj hematom po odbere plodovky, moze to byt z placenty alebo cokolvek ine. Nepodcenuj to, radsej chod aj keby zbytocne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre