☹ ☹ Ahoj vsetky maminy, mali ste niektora skusenosti so spinenim v druhom trimestri? Dnes doobeda som zacala spinit. Moj priatel (gynekolog) mi nasadil ascorutin a vravi, ze to bude v poriadku, avsak ja mam strach, ze ma chce len ukludnit.
...ok...
Hlavu hore, ked doktor vravi ze to bude ok tak mu ver. Moja sestra spinila cele tehu, ale ona mala problémy s krckom. Ako pise anjelicek pokial sa neotvaras tak by to malo byt ok. Drzim palceky. Hlavne je ze citis pohyby babatka, to ta urcite ukludnuje. vsetko bude ok len sa setri 😉
ahoj ja som tiez spinila ked som cakala samka a lekarka mi zistila nieco ako miom a bola som lezat na tri dni v nemocnici lekary ma pozerali a potom som prestala ani neviem ako mi jednoducho zmizol nemas tam cistu ktora ti jemne krvaca mas priatela gynekologa tak sa nemusis bat
@lesk_hviezdy Ja tiež špiním už viac ako tri týždne,bola som aj v nemocnici 9 dní,lebo som silno krvácala. Som na PN,snažím sa šetriť,vyhýbať sa niektorým domácim prácam,kde sa priamo či nepriamo namáha brucho,nezdvíham nič ťažké. Ja mám problémy s hematómami už asi od 6 tt. Neboj,bude to dobré, 😉 keď ti to povedal priateľ-gynekológ. Ak by videl alebo tušil nejaký problém,určite by to riešil zásadnejšie než len podaním ascorutinu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lesk_hviezdy - pozri mohla ti len prasknut cievka, vsetko je to dolu poriadne prekrvene, pokial ta gynekolog pozrel, krcok je zavrety a neskrateny, netreba robit az taku paniku, lezat, nohy hore a dat sa aspon na 10 dni vypisat na pn-ku.