Špinenie v 13 týždni po pohlavnom styku

hybrida
16. okt 2012

Ahojte,som v 13 tyzdni a s priatelom sme mali pohlavny styk po ktorom som zacala trochu spinit,spinenie sa mi objavilo iba na servitke v noci zmizlo no rano sa zas ukazalo 😠 neviem ci to zmizne alebo radsej vyhladat lekara hned,mate stymto niektora skusenosti?

petrunka01
16. okt 2012

řekla bych,že je to běžný jev.Já to tak měla taky,ale k tomu i jiné problémy,takže jsme intimnosti po dobu těhotenství nakonec vynechali úplně.Pokud máš pochybnosti,zavolej svému doktorovi,prohlídka asi nebude nutná,ale pro klid duše...

veruska007
16. okt 2012

@hybrida No, presne tohle se mi stalo pred mesicem. Sla jsem druhy den pro jistotu k dr, divala se na mne, jak na cvoka, ze je to vcelku bezne. Vysetrila me, pry vsechno ok. Tak jsem sla domu, ale po trech dnech jsem jednou slaboucko zakrvacela - no, vyplasena letela do nemocnice znovu a miminku prestalo bit srdicko. Bylo to ve 12.tt.

3kolka
16. okt 2012

Ahoj ja som len v 5tt a stalo sa mi to tiež po pohlavnom styku v nedelu.A včera ráno zase.Bola som u dr.a dal mi nejaké vitamíny a predpísal injekcie 5ks na každý týždeň jednu....vraj sex môže byť ale bez môjho orgazmu...mala som špinenie aj pri malej a tam ma rovno zastupujúci lekar môjho gyn.poslal na 5dni do nemocnice....a potom sme už fičali normálne...dr.vravel že sa to objavuje do 12-16týždňa....no poznám prípady kedy sa sexu museli do pôrodu vyvarovať.Tak radšej behni k dr.

januzza80
16. okt 2012

@hybrida Ahojky,ja to mela u tretiho tehu a nastesti to nic nebylo,ale vyplasena jsme byla stejne a styk jsem s manzelem mela az pak na konci tehu.Miminko vse ok a mam ted 2leteho prince.Drz se a radeji bez na kontrolu,bude to lepsi pro tebe i miminko.Ty zacatky jsou dost haklive.

rosemary1
17. okt 2012

Já jsem taky zacala spinit 1. den po pohlavnim styku (v 7.tydnu) a nakonec se diky tomu zjistil velky hematom... musela jsem na týden do nemocnice a ted lezim na rizikovém těhotenství ☹

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre