Ahojte,
ma niektora z vas spinenie/krvacanie? Mna to prekvapilo vcera rano, ked som bola vlastne 12+5. Utekala som na pohotovost, ale babo bolo OK, tak mi dali injekciu, tabletky a mam co najviac lezat, sediet, skratka oddychovat. Ja som sa dost zlakla... bolo to take hnedo-krvave, ale viac hnede, ale normalne som si musela dat vlozku. Teraz po noci uz vlozka cista, ale po wc sa este daco naslo na toaletnom. Dr. si mysli, ze to mam zo zvacsovania maternice, lebo som 1x tehu a vraj tie organy mozem mat take stuhnutejsie. Uvidim, co bude dalej... + k tomu vsetkemu mi byva staaaale zle, napina ma, nic mi nechuti, vsetko mi smrdi.... Som z toho uz niekedy naozaj vycerpana, pretoze je to pre mna tazsie nez som si myslela, ze to bude... Napiste mi, pls, vasu skusenost s tym krvacanim a spinenim.
@lenkaam_1 to znie nadejne 🙂
@tehotnaivka hlavn ten kludovy rezim kym prestanes spinit 🙂 a pozitivne myslenie
Tiez som zacla spinit po vysadeni duphastonu koncom 11tt, ked mi ho dr vratila spat spinenie prestalo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Neboj nic len bud v kludovom rezime...
Ja som do 25tt mala 3velmi silne jasnocervene krvacania...pomedzi krvacanie hnedou a potom spinenie...
Teraz sme v 37tt 🙂