Spánok bábätka v brušku

milka1988
6. nov 2021

Chcem sa opýtať hlavne tie čo už majú detičky, spinkali vaše detičky po narodení rovnako ako v brušku? To znamená že keď moj v noci v brušku spinká spolu so mnou tak bude spinkať aj po narodení v noci? Ako jasné že to neberiem ako pravidlo, ale či tam nie je nejaká tá súvislosť 🙂
Ako keď su vraj lenivsie v brušku tak boli aj po narodení a tak 🙂
Lebo ced keď keď som ja hore a v pohybe tak sa hýbe neustále aj on, ale keď ležím spím zaspinka v brušku. A vstane až ráno keď ja sa prebudim 🙂

adrbat
6. nov 2021

U nás to nepatilo 😅. Ja som skoro stale spala aj malá a po narodení spinkala bez problémov iba do 6 týždňa. Potom sme sa skoro rok nevyspali 🤦🏽‍♀️ až spánková poradkyňa nám pomohla.

michaela789
6. nov 2021

@milka1988 za mňa - absolútne nie. 😁 Dieťa v bruchu dosť reaguje na to čo robíš ty, chôdzou ho kolíšeš tak skôr zaspí... Po narodení to ale, samozrejme, funguje inak. Reaguje na svetlo, na zvýšený hluk.... Tomu sa prispôsobí.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
milka1988
autor
6. nov 2021

@michaela789 lenze ja sa cez den vkuse veľa hýbem a on nespí 😃 az ked vecer zalahnem vtedy aj on uz sa nehybe a zaspi a neviem o nom az do rana kym vstanem 😃

milka1988
autor
6. nov 2021

@beata_k ach kiezby to aj u nas tak bolo 🙏

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivangeline
6. nov 2021

Nie. 3x nie. :D

milka1988
autor
6. nov 2021

@ivangeline tak to si ma nepotesila. 🤣

elizabet173
6. nov 2021

@milka1988 ani u nás to neplatilo, ako tehotná som posledných mesiacoch nespávala dobre, dieťa prespalo od štyroch týždňov celú noc

ivonadusa
6. nov 2021

Nie. Naopak to bolo.

marianarem
6. nov 2021

@milka1988 Ja som to tiez tak mala, ze v noci klud, ani jediny raz ma nezobudili pohyby, nic take. A po narodeni bol kludne v noci hore aj 4 hodiny 🙂 Ale len prve 2 mesiace, potom uz spal. Co uplne sedelo, bol temperament, ked som ho videla nazivo, ako sa hybe, prejavuje, aku ma dynamiku aktivity a oddychu, tak som ho proste spoznavala.

queen16
8. nov 2021

@milka1988 haha u nás to teda neplatí rodila som pred 3mesiacmi, a keď bol v brusku spal celú noc cez deň len niekedy ale teraz cez noc sa budí každé 2hodinky ale je to aj tým že ho kojim.. 😁

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre