Chcem sa opýtať hlavne tie čo už majú detičky, spinkali vaše detičky po narodení rovnako ako v brušku? To znamená že keď moj v noci v brušku spinká spolu so mnou tak bude spinkať aj po narodení v noci? Ako jasné že to neberiem ako pravidlo, ale či tam nie je nejaká tá súvislosť 🙂
Ako keď su vraj lenivsie v brušku tak boli aj po narodení a tak 🙂
Lebo ced keď keď som ja hore a v pohybe tak sa hýbe neustále aj on, ale keď ležím spím zaspinka v brušku. A vstane až ráno keď ja sa prebudim 🙂
@milka1988 za mňa - absolútne nie. 😁 Dieťa v bruchu dosť reaguje na to čo robíš ty, chôdzou ho kolíšeš tak skôr zaspí... Po narodení to ale, samozrejme, funguje inak. Reaguje na svetlo, na zvýšený hluk.... Tomu sa prispôsobí.
@michaela789 lenze ja sa cez den vkuse veľa hýbem a on nespí 😃 az ked vecer zalahnem vtedy aj on uz sa nehybe a zaspi a neviem o nom az do rana kym vstanem 😃
Nie. 3x nie. :D
@ivangeline tak to si ma nepotesila. 🤣
@milka1988 ani u nás to neplatilo, ako tehotná som posledných mesiacoch nespávala dobre, dieťa prespalo od štyroch týždňov celú noc
Nie. Naopak to bolo.
@milka1988 Ja som to tiez tak mala, ze v noci klud, ani jediny raz ma nezobudili pohyby, nic take. A po narodeni bol kludne v noci hore aj 4 hodiny 🙂 Ale len prve 2 mesiace, potom uz spal. Co uplne sedelo, bol temperament, ked som ho videla nazivo, ako sa hybe, prejavuje, aku ma dynamiku aktivity a oddychu, tak som ho proste spoznavala.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
U nás to nepatilo 😅. Ja som skoro stale spala aj malá a po narodení spinkala bez problémov iba do 6 týždňa. Potom sme sa skoro rok nevyspali 🤦🏽♀️ až spánková poradkyňa nám pomohla.