Správali ste v tehotenstve na bruchu. Mne sa stalo ze som sa v 20tyz. Zobudila nato ze spim na brušku.
Aj mne a to som bola určite dlhšie tehotná, vravela som to dr. a on, že a voľačo sa stalo? Ja, že neviem, tak že určite nič....🙂, určite by sa ozvalo
Zľakla som sa ci som neublížila nejako.
@jankalukacova určite je to v poriadku
Do 5mes som.spavala na bruchu, potom sa uz mala zacala ozyvat tak som spala.na bruchu ale mierne natocena tak aby ma to.netlacilo
Ja som raz skoro vypadla z okna, keď som pri jeho otváraní zazrela susedku. Bola asi v 8 mesiaci, opalovala sa na deke na trávniku a zrejme sa už veľmi nudila, lebo sa prevalila na brucho a doslova sa na ňom hojdala. My sme to zvykli robiť ako deti, že sme sa takto hojdali na nafúknutom balóne, ktorý to občas nezvládol a strelil pod nami. Neviem, či rovnaký efekt očakávala aj táto susedka, ale našťastie bábätko to prežilo bez ujmy.
Ale myslím si, že ak sa občas stane, že sa tehotná žienka v spánku obráti na bruško, tak by to hádam nemalo bábu nejako ublížiť.
pokial viem, spat na bruchu by sa nemalo.. pre mna to bol velky problem, ale urcite od nejakeho 6 mes som na bruchu radsej nespavala.. spavala som tak na boku, ze nohu pokrcenu hornu , akoby som bola na bruchu, ale nie uplne.... neskor som pouzivala tehotensky vankus pomedzi nohy a to mi pripominalo spanie na bruchu..
Inak osobne by som sa nespoliehala, ze " babatko da vediet, ked by sa mu nepacilo".. tam ide o prudenie krvi cez zily atd... a babo tym sice trpi, podla mna sa moze pri dlhodobejsom spani a nestastnej polohe babatka v brusku aj zadusit, resp. proste sa mu pricvikne nejaka cieva z alebo do placenty a dovi dopo a isto o tom neda vediet ... nema ako... takze na to by som sa nespoliehala a neriskovala... Spala som na bruchu len dovtedy, kym to brusko nebolo velke. ked uz pretrcalo viacej, tak uz nie...
ako chvilkove pozabudnutie sa stane, ale radsej by som si na to davala pozor. rovnako ako spanie na chrbte je nevhodne.. rovnako ohrozuje prisun krvi babatku, raz som videla krasne video o tom, co sa deje konkretne v brusku v tej polohe..
Asi mas mensie brusko, mne by sa to nedalo 😁 Neboj, vsetko je ok, babatko je v brusku dobre chranene.
Ja som si vzdy podlozila perinu a tak som spala
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
jasne, este v siedmom mesiaci som tak spavala. keby to babatku vadilo, ver mi, ozvalo by sa 🙂