Sonoclinic v 20. týždni

jarkap1
16. sep 2021

Baby SONOCLINIC ktory lekar v 20tt na ultrazvuk?
Ist len k prof. Dankovcikovi? Mam 35rokov, 1 trimestralny bol u inej jeho doktorky, dopadol super, aj krvny screening negativny.

miskamicha
16. sep 2021

@jarkap1 myslim ze tie morfologicke soná tam robi iba on... mne profesor robilnu v ich pobočke v Prešove😊

milka1988
16. sep 2021

@jarkap1 bola som v sonoclinik v Ke u Koipisch v 13 týždni

lucikim
16. sep 2021

@jarkap1 mne ten druhy robil profesor, prvy Hatiar a treti Turnova

jarkap1
autor
16. sep 2021

@lucikim ja idem k dr. Turnovej v 20tt, u nej aj v 13tt som bola. Snad je tiez odbornicka. Len zneistila ma sestricka pri objednavani, ze "aha vy mate 35"😟

kamagma
17. sep 2021

Aj ja som bola u doktorky, pokial bol prvy ok +krv nie je dovod, mna sa pytali ci chcem vyslovene Dankovcika ale kedze som mala aj nifty negat bola som u doktorky, a nebol probkem. On robi skor take kde je uz nejake podozrenie.

terezia323
17. sep 2021

@jarkap1 samozrejme že je odborníčka. Inak by tam nepracovala

jarkap1
autor
17. sep 2021

@terezia323 nakoniec som sa na ich stranke docitala, ze maju system second opinion : ak vyjde nieco zle na 2.usg,tak usg znovu robi druhy doktor, predpokladam dr. Dankovcik. Takze som kludna. Urcite su tam skveli vsetci, len vieme ake vedia byt tehotne zeny sibnute🤦‍♀️😂 a vycituju kadejake fora

lucikim
17. sep 2021

@jarkap1 urcite keby sa nieco nepozdavalo tak este druhy lekar to pozrie. Minule som zazila taku situaciu, neviem co sa stalo ale babena vysla bola uplakana a potom sla este raz k druhej lekarke. Neviem ci ju len vystrasili ale fakt zistili podozrenie na nieco zle. Nad 35 rokov som mala konzultaciu s genetikom, musi ta poucit ze je zvysene riziko genwtickych poruch a treba to podpisat, asi len kvoli tomu to sestricka spomenula. Ja som na ziadne dalsie vysetrenia a testy nesla hoci manzel chcel aby sme si dali spravit tie drahe testy.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre