Ahojte 🙂 je tu nejaká tehulka čo chodí do Piešťanskej nemocnice na sono? (Prízemie) ..súrne by som potrebovala tel. č. Musím sa preobjiednať ale na nete som číslo nenašla. Moc ďakujem 🙂
@natalia2285 ak mám dobre uložené, tak 033/795 5251
@lubka86 networka5 ďakujem
@networka5 dobrý deň, náhodou neviete ako majú ordinačné hodiny? Ci robia štvrtky až od pol 1?
@miriama250897 sono tehotných robil vždy doktor Karaba a vždy len v stredy.. (ak sa to ešte za ten čas nezmenilo..) treba si zavolať a sestrička objedná na deň a povie číslo (treba si vyrátať hodinu, kedy Vás cca vezme) ale väčšinou vždy sa čaká 😉
@networka5 noo teraz som objednaná na stvrtok len nie som si istá ci som počula správny čas pretože dala mi č. 1 povedala ze začíname o pol 1 a doteraz som si není istá ci som počula správne 😃 ale tak snáď hej
@miriama250897 tak to potom neviem poradiť, už som tam 2,5 roka nebola 😂
@networka5 a tak nevadí aj tak ďakujem 😃
@miriama250897 moc som nepomohla no 😉
@miriama250897 moze byt.ja som tam bola cca mesiac dozadu.nepamatam si konkrétny den ale tiez urcite zacinali az o pol jednej
@lubka86 hej? No tak hádam to bude aj teraz tak 😃 ďakujem moc 😊
@lubka86 a prosím ta ak sa ta smiem ešte spytat keď si išla prvý krát na CTG vyšetrenie tak si išla na 5. Poschodie? Lebo sestrička mi zabudla povedať ze kam mam ísť na aké poschodie.
@miriama250897 nie,na prvom poschodi som bola.na piate som mala ist az v 39tt ale to uz som nestihla lebo som porodila 😀
@lubka86 takže tam normálne do tej gynekologickej ambulancie mam ísť potom kde sa aj objednáva na CTG? 😃 Tak potom gratulujem k malickemu/maličkej 😊
@miriama250897 ano,tam kde si sa objednavala na pasy.normalne vnutri v tej chodbicke sa caka.a dakujem 😀
@lubka86 dobre teda ďakujem veľmi moc 😃
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@natalia2285 pridaj sa do skupiny Porodnica Piestany.tam najdes vsetky info